Firefox 3.5 nejde standardně ukončit Vyřešeno

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Metuzalix
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Firefox 3.5 nejde standardně ukončit  Vyřešeno

Příspěvekod Metuzalix » 09 srp 2009 12:22

Zdravím, mám problém s Firefox 3.5. Hned po vydání první verze jsem si ho naistaloval a v pohodě běžel, ale cca za týden jsem reinstaloval
po letech PC a ke stávajícímu XP S2 přidal SP3. Po úspěšném dokončení reinstalu jsem znovu naistaloval FF , importoval záložky a většinu nastavení i stejné doplňky ale při vypínání zůstává FF vězet v běžících procesech a bere si 90% a víc výkonu procesoru i RAM (1,4Ghz,512MB). Zkoušel jsem to přeinstalovat ale bez efektu. Není to extra závažný problém, ale nutnost extra vypínání ještě přez správce procesů je poněkud obtěžující :roll:
Předem díky za radu :smile:

(Doplňky - Coral IETab,CustomizeGoogle,České slovníky po kontrolu pravopisu ,Fasterfox,Firegestures,JavaQuickStarter,Microsft NET. Framework Assistant,NoScript, ScrapBook, WebTran)

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Firefox 3.5 nejde standardně ukončit

Příspěvekod Pic » 09 srp 2009 12:40

Smazal jsi po odinstalací FF i data v Documents and Settings\název Tvého uživatelského účtu\Data aplikací\Mozilla Firefox? Můžeš tam mít chybu. Nejdříve si zálohuj záložky a p. Pak můžeš zkusit novou instalaci, ale pozor na další doplňky, které nemusí být s uvedenou verzi kompatibilní.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Metuzalix
nováček
Stav:

Re: Firefox 3.5 nejde standardně ukončit

Příspěvekod Metuzalix » 09 srp 2009 13:33

Tak jsme to přeinstaloval dle návodu a zdá se že to pomohlo, i FF celkově běží rychleji :smile:
tak snad to vydrží. Některé doplňky opravdu zahlásily nekompatibilitu, ale stačil reinstal a umoudřily se.
Moc díky za pomoc :wink:

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”