Jak uložit stránku i s obrázky?
Omlouvám se, jestli to sem nepatří, ale mám takový problém, když chci stáhnout celou stránku , jedná se mi o stránky s obrázky, uloží se mi pouze text bez obrázků. Jak mám nastavit Internet Explorer 6, aby se mi stránka stáhla i s obrázky? Mám Windows XP Service Pack 2. Na jiném PC to jde, zkoušel jsem to i přeinstalovat, ale pořád nic už jsem bezradný proto Vás žádám o pomoc. Za odpovědi Díky!
Jestli ti jde o uložení stránky na disk, tak to uděláš přes Soubor/Uložit jako...
Typ stránky (Uložit jako typ) musí být nastaven na Úplná webová stránka.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
mikel napsal:
Typ stránky mi to nabízí Soubor HTML (*.htm,*.html), nebo Textový soubor, já mám nastaven ten Soubor HTML (*.htm,*.html), ale stejně to obrázky neuloží, co stím? Díky
Jestli ti jde o uložení stránky na disk, tak to uděláš přes Soubor/Uložit jako...
Typ stránky mi to nabízí Soubor HTML (*.htm,*.html), nebo Textový soubor, já mám nastaven ten Soubor HTML (*.htm,*.html), ale stejně to obrázky neuloží, co stím? Díky
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Použij FireFox nebo Operu...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
otto píše:Typ stránky mi to nabízí Soubor HTML (*.htm,*.html), nebo Textový soubor, já mám nastaven ten Soubor HTML (*.htm,*.html), ale stejně to obrázky neuloží, co stím? Díky
IE ti nabídne 4 zbůsoby uložení stránky :
- txt - textový soubor
- mht - webový archív, jediný soubor
- htm, html - webová stránka, pouze HTML
- htm, html - úplná webová stránka
takže ve tvém případě platí 4 verze, tak jak ti už radil mikel
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2302
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 kvě 2025 13:30
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”