Dobrý den,
mám problém s internetem. Po výměně základní desky mi nejde internet v prohlížeči. Tedy vlastně jde v jednom (Mozzila nějaká stará verze z roku 2002), ovšem ve všech nových (Chrome, Mozzila, IE) - nejde.
- Windows XP
- DNS je pevná
- Když zadám do prohlížeče - do adresního řádku IP googlu, tak nenajede
- Když pingnu přes příkazový řádek "ping www.google.com", tak tam odezva je
- ICQ a SKYPE jede
- Když vypnu AVAST i windowsácky firewall, tak to nepomůže
- Zkoušel jsem ipconfig / flushdns a nepomohlo
- Když jsem ten internet zkoušel v notebooku, tak to šlo normálně, takže problém bude v PC
Už mě nic nenapadá, nevíte co ještě můžu vyzkoušet ? Díky za pomoc
Nejde internet v prohlížeči
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde internet v prohlížeči
Tohle vypadá jako klasický zablokovaný firewall. Určitě jsi ten avast sestřelil dobře? V nouzovém režimu s prací v síti net jede?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Normálně jsem ho vypnul, více už ho sestřelit nejde ne ? :- ) ... Do nouzového režimu se momentálně nedostanu z nějakého důvodu mi u té desky nejde při startu PC klávesnice, zřejmě to chce novější BIOS.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Máš USB klávesnici?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to máš jen vyplou podporu USB klávesnicí v BIOSu. Musíš si někde pučit PS/2 klávesnici a změnit to. Pak už to půjde.
Jinak na nouzový režim stačí když budeš při startu mačkat F8 a měla by ti naskočit nabídka Nouzového režimu s prací v síti, není to vázané na bios
Jinak na nouzový režim stačí když budeš při startu mačkat F8 a měla by ti naskočit nabídka Nouzového režimu s prací v síti, není to vázané na bios
Já se jen divím, že po změně desky jde operační systém, něco takového rozdýchají jen Win 98 (SE) ...
x: jak vidíš, tak né vždy :-)
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dneska byla vyměněna za stejný typ nebo jiný ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Co je to platné, když to rozdýchali jen napůl (a i to je zázrak). Co čekáš? Po změně hardware musíš dát novou čistou instalaci 

Owner: Socket zůstal stejný, ale jinak je deska úplně jiná
X: Proč bych musel ? Windows jede v pohodě a že by blbla jenom síťovka ? Se mi nezdá.
X: Proč bych musel ? Windows jede v pohodě a že by blbla jenom síťovka ? Se mi nezdá.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jenom síťovka, která byla dřív na desce a teď tam je jiná... Ano může to být tím
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 4949
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
30 srp 2024 09:29
-
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4658
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 3
- 3038
-
od Signalista97