Dobrý den,
mám internet od UPC (původně od Karnevalu), ten mám pomocí routeru přiveden do wifi. Mám následující problém :
Mám pocit že mi chvílemi "padá" připojení na určité servery. Například na server digitálně.cz a ikariam, stránka se načte, pohybuji se na nich par vteřin, ale pak když pokračuji na nějaký např. článek na této stránce tak mi to napíše, že stránka nebyla nalezena. Po pěti minutách se však při pokusu o obnovení stránka načte normálně, ale situace se opakuje, po pár vteřinách jsou opět odkazy nefunkční. Podobný problém mám ale i u her, bohužel to mi vadí mnohem víc. Při hraní na serveru gamepark.cz (např CoD 2) mi po 15sec napíše, že spojení bylo ztraceno. U hraní přes STEAM (CSS a HL2 Deathmatch) při pokusu o připojení k serveru zasekne načítání u části "sending client info", občas se i přesto připojí, dostanu se do hry, ale po cca. 5sec ztratím připojení. U některých her tenhle problém ale nemám, např. u world of warcraftu...
Doufám, že se mi podařilo problém dobře popsat...
Děkuji za jakékoli nápady či odpovědi.
UPC internet
-
- Pohlaví:
Re: UPC internet
Nejspíš problém u providera, tedy UPC, obrátil bych se na jejich technickou podporu. Oni sice napíšou že u nich je to O.K., ale třeba to jako zázrakem bude fungovat.
Moje zkušenosti. 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: UPC internet
Pokud jsi připojen přes WIFI, tak si stáhni program Network Stumbler a spusť a sleduj sílu signálu své WIFI jestli se pády objevují pravidelně a nebo náhodně na určitých stránkách. Tohle může být problém jak u providera, tak i routeru, pokud je to nějaký levný šmejd
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4664
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 2979
-
od Alferi