Ahoj. Nikdy dřív se mi to nestávalo, ale je to pár dní zpátky co mi na serveru zpovednice.cz při odpovídání na nějaký dotaz nebo zakládání nové zpovědi zobrazí tohle:
Váš příspěvek nebude pravděpodobně uložen. Došlo k odpojení od serveru nebo v uložení brání Váš firewall. Na firewallu prosím povolte pro stranky zpovednice.cz přijímat dočasné cookies.
Párkrát jsem to zkusila znovu, doufala že je to nějaká momentální porucha, ale pořád to samý. Zkoušela jsem i smazat cookies, ale to taky nepomohlo. Nevíte čím by to mohlo být?
Dík za rady :))
Zpovednice.cz - problém s firewall?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Zpovednice.cz - problém s firewall?
Vítej na PC.Help, jsi jedna z mála kteří se zpovídají.
Kouknem na to.
Je to TOTO, pal není co řešit.
P.S. Vidím to prvně a nic blbějšího jsem ještě neviděl-

Je to TOTO, pal není co řešit.
P.S. Vidím to prvně a nic blbějšího jsem ještě neviděl-
Naposledy upravil(a) guest dne 29 dub 2010 17:57, celkem upraveno 2 x.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
Když jsem tam kdysi jako adolescent chodil, tak jsem měl ten samý problém. Měl jsem tehdy Outpost Firewall a nemohl jsem to nastavit. Prostě jsem zkoušel všechno a nic. Nevím jak teď, ale zkus dát tomu serveru výjimku ve filtraci adres. Bohužel přesněji neporadím, protože nevím, jak teď vypadá okno nastavení.
Když jsem tam kdysi jako adolescent chodil, tak jsem měl ten samý problém. Měl jsem tehdy Outpost Firewall a nemohl jsem to nastavit. Prostě jsem zkoušel všechno a nic. Nevím jak teď, ale zkus dát tomu serveru výjimku ve filtraci adres. Bohužel přesněji neporadím, protože nevím, jak teď vypadá okno nastavení.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Blue Spirit: pokud by zpovědnice byla zakázána, tak všem, ne? Normálně se tam objevují i nové příspěvky a všechno, jenom mě to takhle zlobí.
memphisto: Děkuju za radu.. ale nějak se v tom nastavení nevyznám, našla jsem tam cosi o vyjímkách ale taky mi to nepomohlo :/ potřebovala bych asi trošku podrobnější popis co udělat.
> Jinak, ještě mám jednu teorii. Nevím, jestli to s tím souvisí, ale v poslední době - cca stejně dlouho jako mi nefunguje takhle zpovědnice - se mi stává, že se mi stránka samovolně aktualizuje, jakobych zmáčkla F5. Stává se to hlavně když píšu něco do nějakého formuláře, na seznamu nebo googlu např., ale někdy i jinde.. nevíte čím to je? Případně jestli tyhle problémy nějak spolu souvisí?
memphisto: Děkuju za radu.. ale nějak se v tom nastavení nevyznám, našla jsem tam cosi o vyjímkách ale taky mi to nepomohlo :/ potřebovala bych asi trošku podrobnější popis co udělat.
> Jinak, ještě mám jednu teorii. Nevím, jestli to s tím souvisí, ale v poslední době - cca stejně dlouho jako mi nefunguje takhle zpovědnice - se mi stává, že se mi stránka samovolně aktualizuje, jakobych zmáčkla F5. Stává se to hlavně když píšu něco do nějakého formuláře, na seznamu nebo googlu např., ale někdy i jinde.. nevíte čím to je? Případně jestli tyhle problémy nějak spolu souvisí?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V první řadě napiš co máš za prohlížeč a firewall
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Prohlížeč Mozilla Firefox a firewall.. já sama nic neinstalovala, co jsem teď na to koukala, ukazuje mi to cosi jako "brána Firewall systému Windows". Moc se v tomhle nevyznám, tak promiňte 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
.. nikdo už nic neporadí? Vážně se nemám koho jinýho zeptat a netušim co s tím :((
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zajdi do virové sekce, vypadá to na nějakou nákazu... Zkusil sem zpovědnici a chodí dobře, takže zakázaná není...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zakázaná určitě není, protože ten článek od ducháčka je z roku 2006
Hold to chce si pohrát s nastavením firewallu. Pochybuji ale, že tohle má na svědomí Windows firewall, ten je naprosto k ničemu a nic nezachytí, takže budeš mít pravděpodobně jiný 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1700
-
od Tint
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 19:41