Vážení, mám následující problém.
Včera jsem si stáhl do svého PC prosincové aktualizace Windows. Po doporučeném restartu mi prohlížeč Internet explorer 8 sdělil, že potřebuji stáhnou sadu písma pro japonštinu. To jsem neprovedl a zobrazovač místo písmen začal zobrazovat rozsypanou rýži. Kódování na zobrazovači bylo v tuto chvílo nastaveno na Automatický výběr a Středoevropské jazyky. Když jsem vypnul Automatický výběr a vybral kódování Unicode, bylo vše vpořádku. Jak ale k tomu aktivuji Automatický výběr, pak po vypnutí a opětném zpuštění IE8 mám zase rozsypanou rýži a kódování je zase přepnuté na středoevropský jazyk.
Prosím o radu jak tuto závadu odstranit.
Děkuji
Internet Explorer 8 - kódování
Re: Internet Explorer 8 - kódování
Zkus tu aktualizaci odinstalovat, nebo se nauč japonsky a nainstaluj japonské písma - znaky, hiraganu a katakanu = ty 2 poslední jsou slabičné abecedy, druhá se používá pro přepis cizích slov, japonské znaky se mohou číst několika způsoby, například japonsky, sinojaponsky, ... wakari mas ka (ka = otazník). Japonci se učí nejen znaky (a slabičné abecedy), ale také pořadí tahů, jak se správně píší ...
Aktualizace jsem odinstaloval, ale problém přetrvává.
A když tam vrazíš všechny možné typy písem?
Ani nevím jakým způsobem by se to mělo provést. Prosím poraďte mi.
Ovládací panely >>> Přidat nebo odebrat programy >>> Přidat nebo odebrat součásti systému (médium Win) >>> ...
Dobrý den.
Dělá mi to také.Když zruším aut.výběr a nechám kódování Unicode je vše v pořádku.
Dělá mi to také.Když zruším aut.výběr a nechám kódování Unicode je vše v pořádku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4658
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 3
- 3038
-
od Signalista97