VIR?
VIR?
Zdravím přátelé,obracím se na vás s mým problémem.Dneska se mi oběvil na ploše nápis vir alert a neumím se do ničeho dostat,když naje du na internet,tak se oběví ten nápis a dál to nejde.Stejne je to i k dyž chci dát bod obnovení.Co s tím .Moc děkuji .
celý život se člověk učí
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: VIR?
Udělej scan s HJT, viz podpis.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Měl jsem to samé a úspěšně jsem to vyřešil. Zkus si to pročíst tady: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=70&t=32016
Snad ti to pomůže...
Snad ti to pomůže...

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Určitě nedělej stejné skripty!!! Kontrola se musí dělat pro každý počítač zvlášť, takto to hrozí průšvihem
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak já nemyslel zrovna tohle ale mě taky pomohlo to, že jsem si pročetl několik fór a nabyl tak zkušenosti...
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”