Dobry den,
prosim o radu a vyreseni problemu kterou jsem na webu nikde nenasel. Mam win7 64bit a pouzivam chromena vychozi prohlizec. Vse ok krome moznosti aktivovat ci deaktivovat polozku zrusit (je sedive) nastaveni automatickeho otevirani v nastaveni pod poklickou. pokud kliknu na nejake strance na odkaz napr. pdf je mi nabidnuto misto kam ulozit a po te stahuju, neni mozne automaticky otevrit. musim vzdy do mista ulozeni a tam otevrit. Zkousel jsem i deaktivovat v pluginech acrobat reader a nebo google chrome wiever...ruzne kombinace. jedine co jsem nasel na webu je moznost, ze tu to funkci nejakym zpusobem blokuje napr. KM player ci jine prohlizece..... Mohl by mi s tim to nekdo poradit? Predem moc diky za reakci. Zjednodusene bych chtel aby po kliknuti na napr. pdf byl soubor automaticky otevren a ne aby mi byla nabizena jen moznost stahnuti a pak najit a rucne spustit.
GOOGLE CHROME-automaticke otevreni napr. pdf
Re: GOOGLE CHROME-automaticke otevreni napr. pdf
Cituji z jiného článku: http://www.google.com/support/chrome/bi ... swer=95759
Pokud chcete, aby se soubory určitých typů po dokončení stahování vždy otevřely, klikněte na šipku vedle tlačítka souboru na liště stahování a zvolte příkaz Vždy otevírat soubory tohoto typu. Aby se zabránilo automatickému stahování potenciálně škodlivých souborů do počítače, není tato volba dostupná u spustitelných typů souborů, jako jsou soubory s příponami .exe, .dll či .bat (v systému Windows) a .dmg (v systému Mac).
Nastavení automatického otevírání můžete zrušit v dialogovém okně Možnosti (v systému Mac v okně Nastavení). Postup:
Klikněte na ikonu klíče na liště prohlížeče. Pro uživatele systému Mac: Pokud nevidíte ikonu klíče, klikněte na nabídku Chrome na liště nabídek v horní části obrazovky.
Vyberte položku Možnosti (nebo položku Nastavení v systému Mac).
Klikněte na kartu Pod pokličkou.
V části „Stahování“ klikněte na položku Zrušit nastavení automatického otevírání . Tím zrušíte nastavení pro všechny typy souborů.
Až budete hotovi, klikněte na tlačítko Zavřít (pokud používáte systém Windows nebo Linux).
Pokud chcete, aby se soubory určitých typů po dokončení stahování vždy otevřely, klikněte na šipku vedle tlačítka souboru na liště stahování a zvolte příkaz Vždy otevírat soubory tohoto typu. Aby se zabránilo automatickému stahování potenciálně škodlivých souborů do počítače, není tato volba dostupná u spustitelných typů souborů, jako jsou soubory s příponami .exe, .dll či .bat (v systému Windows) a .dmg (v systému Mac).
Nastavení automatického otevírání můžete zrušit v dialogovém okně Možnosti (v systému Mac v okně Nastavení). Postup:
Klikněte na ikonu klíče na liště prohlížeče. Pro uživatele systému Mac: Pokud nevidíte ikonu klíče, klikněte na nabídku Chrome na liště nabídek v horní části obrazovky.
Vyberte položku Možnosti (nebo položku Nastavení v systému Mac).
Klikněte na kartu Pod pokličkou.
V části „Stahování“ klikněte na položku Zrušit nastavení automatického otevírání . Tím zrušíte nastavení pro všechny typy souborů.
Až budete hotovi, klikněte na tlačítko Zavřít (pokud používáte systém Windows nebo Linux).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3523
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 říj 2024 07:15
-
- 2
- 5560
-
od HelFix
14 říj 2024 21:13
-
-
automaticke nastaveni velikosti komentare v Excelu
od Mikik Block » 04 zář 2024 15:17 » v Kancelářské balíky - 0
- 3188
-
od Mikik Block
04 zář 2024 15:17
-
-
- 1
- 10743
-
od vica
01 říj 2024 20:44
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4758
-
od NIESRA
08 pro 2024 11:29
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”