GOOGLE CHROME-automaticke otevreni napr. pdf

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

efridrich
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

GOOGLE CHROME-automaticke otevreni napr. pdf

Příspěvekod efridrich » 05 bře 2011 15:39

Dobry den,
prosim o radu a vyreseni problemu kterou jsem na webu nikde nenasel. Mam win7 64bit a pouzivam chromena vychozi prohlizec. Vse ok krome moznosti aktivovat ci deaktivovat polozku zrusit (je sedive) nastaveni automatickeho otevirani v nastaveni pod poklickou. pokud kliknu na nejake strance na odkaz napr. pdf je mi nabidnuto misto kam ulozit a po te stahuju, neni mozne automaticky otevrit. musim vzdy do mista ulozeni a tam otevrit. Zkousel jsem i deaktivovat v pluginech acrobat reader a nebo google chrome wiever...ruzne kombinace. jedine co jsem nasel na webu je moznost, ze tu to funkci nejakym zpusobem blokuje napr. KM player ci jine prohlizece..... Mohl by mi s tim to nekdo poradit? Predem moc diky za reakci. Zjednodusene bych chtel aby po kliknuti na napr. pdf byl soubor automaticky otevren a ne aby mi byla nabizena jen moznost stahnuti a pak najit a rucne spustit.

Reklama
slada
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: GOOGLE CHROME-automaticke otevreni napr. pdf

Příspěvekod slada » 27 bře 2011 16:08

Cituji z jiného článku: http://www.google.com/support/chrome/bi ... swer=95759

Pokud chcete, aby se soubory určitých typů po dokončení stahování vždy otevřely, klikněte na šipku vedle tlačítka souboru na liště stahování a zvolte příkaz Vždy otevírat soubory tohoto typu. Aby se zabránilo automatickému stahování potenciálně škodlivých souborů do počítače, není tato volba dostupná u spustitelných typů souborů, jako jsou soubory s příponami .exe, .dll či .bat (v systému Windows) a .dmg (v systému Mac).

Nastavení automatického otevírání můžete zrušit v dialogovém okně Možnosti (v systému Mac v okně Nastavení). Postup:

Klikněte na ikonu klíče na liště prohlížeče. Pro uživatele systému Mac: Pokud nevidíte ikonu klíče, klikněte na nabídku Chrome na liště nabídek v horní části obrazovky.
Vyberte položku Možnosti (nebo položku Nastavení v systému Mac).
Klikněte na kartu Pod pokličkou.
V části „Stahování“ klikněte na položku Zrušit nastavení automatického otevírání . Tím zrušíte nastavení pro všechny typy souborů.
Až budete hotovi, klikněte na tlačítko Zavřít (pokud používáte systém Windows nebo Linux).

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”