Zdravím,
mám problém. Začal jsem používat prohlížeč google chrome a nejde mi spustit většina internetových rádií např.: Helax, Kiss Morava, hey!... Zkoušel jsem ti i přes play.cz a abradio.cz a ve všem mi to otevře nové okno a místo přehrávače se mi objeví pouze modrá puzzle kostička s nápisem : Není nainstalován požadovaný plugin. Zkusil jsem dané stránky otevřít i v exploreru a žádná změna. Byl bych rád, kdyby mi někdo srozumitelně vysvětlil, jak to zprovoznit. Dříve nebyl problém. Díky
Chybějící plugin v internetovém rádiu
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Chybějící plugin v internetovém rádiu
Stáhni si windows media plugin
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Můžeš mě prosím tě nasměrovat? Nějakým odkazem nebo na přímo daný soubor. Nemůžu to nějak zprovoznit... Dík za trpělivost
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
No po instalaci se vůbec nic nezměnilo. Nemůže to být způsobeno Chromem?
jo, chromem to asi bude.. taky mi to na něm nejde.. ale zas tak moc velkej problem otevřít si k tomu explorer není :) tam to valí uplně normálně, a ani nic nemusíš instalovat...
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”