Zdravim, mam tu jeden a to uz "vetsi" problem, ktery me uz s***. Kdyz je hnusne pocasi, ma prset, nebo prsi ci je po desti tak nejde internet a nebo se treba porad pripojuje a odpojuje ( minutu jede pak zas ne apod.),( druhym lidem co jsou u stejneho providera to vubec nedela). Uz 2x jsem vymenoval AP a byl pul roku klid a po cca toho pul roku zase to same. Uz nevim, kde muze byt chyba. I kabely a sitovky jsem daval druhe, ale tim to asi nebude. PC je vporadku tim to asi taky byt nemuze. Nesetkal se s tim nekdy nekdo? Nechce se mi zase utracet 2000kc za nove AP. Diky vsem za odpovedi
Zdravím, koupí jsem dnes z druhé ruky za mě supr obchodem za 11tis tento notebook:
Měl by mít 120Hz a RTX3050. Ve správce zařízení je a pokud vyčkám v nějaké náročnější aplikaci, grafika se přepne. Zajímá mě však, zda se dá úplně vyřadit...
Poslední příspěvek
:offtopic: Ten "nejaký spôsob" radšej ani neskúšaj! Myslíš si, že v servise Lenovo na to neprídu? A prišiel by si nielen o záruku, ale by ti dali preplatiť 100% za servis.
Zdravím, pred rokom som poskladal nový PC, a probližne pol roka mám problémy s prehliadačom. Predtým som mal Brave, a teraz Edge. Problém sa objavuje pri oboch, nieje to pravidelne tak 2-3krát denne. Vymenil som RAM-ky ale nepomohlo. Teraz mám 64GB...
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku na stejnojmenném serveru.