youtube cykly(?) v google chrome
youtube cykly(?) v google chrome
nejakou dobu surfujete na youtube a najednou se video zasekne a to tak, ze lze stranka zavrit az po par minutach. ted to ale vyzadovalo vypnout natvrdo, tj. nereagovalo ani na vyzvu start mannagera nebo restart.... nevim jestli to je nejaky vir nebo jakasi zacyklena stranka (video), ale dela to jenom google chrome. nejaky tip jak z toho ven, aniz prestat pouzivat tento prohlizec? ze vsech moznych mi vyhovuje nejlepe. DIKY
Re: youtube cykly(?) v google chrome
Jakou sestavu PC máš?
intel core(TM)2 duo T8100 2.10 Ghz, ram 2 GB, 32bit, na tom win7 a SP 1... blbne mi to jen u google chrome ..
pokud se to ma tykat grafiky tak tu mam mobile intel(R) 965 express chipset family
pokud se to ma tykat grafiky tak tu mam mobile intel(R) 965 express chipset family
Naposledy upravil(a) axel dne 22 říj 2011 01:54, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Pokud to v jiných prohlížečích nedělá, pak GCH odinstaluj. Pročisti PC CCleanerem včetně registrů /povol si zálohu/ a nainstaluj poslední verzi GCH.
ok,muzu zkusit, ale uz se to stavalo v minulosti.. zatim tedy diky.. ozvu se zitra
tak jsem to uz udelala, ale zda se mi to pro zmenu desne pomaly...nevim teda cim to je, ale IE oproti tomu slape jak hodinky...
Tohle je má oblíbenost Net prohlížečů ... jak vidno, Chrome řadím až úplně naposled za vše (nemožnost nebo velmi malá vytuněnosti a doplnění funkcí, málo funkcí a přílišná jednoduchost, selhávání v pokročilých aplikacích: Homebanking, videa, fóra, ... - plug-iny jen omezené na bázi skriptů, ...).

no.. zkousela jsem plno prohlizecu, od opery, maxthon, firefox az po chrome... ale me se casto pc zasekne i jen tak (napriklad mi ztmavne obrazovka a uz se to nenahodi, dokud to neresetnu), tak bych skoro rekla, ze ten problem bude jinde.. ale samozrejme ze to muze byt i prohlizecem.
update: tak se mi to overene stalo i v IE, ale ted uz to aspon nemusim resetnout; dana stranka se ukonci sama. nicmene asi to budu jeste resit.
update: tak se mi to overene stalo i v IE, ale ted uz to aspon nemusim resetnout; dana stranka se ukonci sama. nicmene asi to budu jeste resit.
tak teda nevím co mám s tím dělat, mě se videa sekají jak v IE, tak Chrome, tak Opera, prostě úplně ve všem. nemáte nějaký nápad, čím to může být? Javu mám nejnovější verzi. možná nějakej flash?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3947
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 říj 2024 07:15
-
- 2
- 7184
-
od HelFix
14 říj 2024 21:13
-
- 1
- 11067
-
od vica
01 říj 2024 20:44
-
- 4
- 3459
-
od Arnold91
02 čer 2025 15:26
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 5133
-
od NIESRA
08 pro 2024 11:29
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”