Dobrý den,
potřeboval bych pomoc ohledně správy certifikátů webových prohlížečů. Jde o to, že jednoho dne mi ESET začal jeden certifikát hlasit jako podvrh, který se snaží sám od sebe otevřít.Jsem BFU a tak jsem laicky certifikát a několik dalších odinstaloval a problém byl vyřešen... Delší dobu jsem nb nepoužíval až těd jsem si všiml co jsem nejspíše provedl. Mám problémy s otevíráním stránek v lepším případě si si o certifikát řeknou samy a dá se přidat v horším případě tam vyskočí jen hlaška, že server nemohl být nalezen...
Chci se zeptat lze certifikáty zkopírovat z jiného pc jestli ano tak od kud nebo kde se dají případně takové certifikáty stáhnout ?
Sprava certifikátů
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sprava certifikátů
Myslíš si, že certifikát o nějakém školení s mým jménem můžeš bez problémů používat ty a vydávat se za nositele?
Zkus vymazat historii, cache, cookies. Zapiš si ale někam hesla! Pak se zkus vrátit na tu stránku
Zkus vymazat historii, cache, cookies. Zapiš si ale někam hesla! Pak se zkus vrátit na tu stránku
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Když jde cracknout Win 7 a nejsem nositelem licence tak jsem myslel, že tohle by taky nějak šlo
...
Zkusil jsem něco obdobného ... vymazal historii, cache, cokies, sesasion a následně přes Revo Uninstaler odinstaloval se vším všudy ... následná instalace nepomohla ...

Zkusil jsem něco obdobného ... vymazal historii, cache, cokies, sesasion a následně přes Revo Uninstaler odinstaloval se vším všudy ... následná instalace nepomohla ...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A ty bys dal někomu cizímu přístup ke svému bankovnímu účtu? To je to samé. Certifikát obsahuje tvoje osobní informace.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
ok ok toto bych už neřešil zkrátka a dobře zkopírovat to nejde, ale co s tím teda ?
Jen tak mimochodem další postřeh je ten, že se to netýká jen ve Fire Foxu přes který jsem to "úspěšně" smazal, ale i IE a Opera ...
Je to tedy zakopané někde ve Win ? Ještě jsem také zjistil, že oproti PC mi v mém nb chybí ve správě certifikátů nějaké Autority a to bud celé skupina nebo jen nějaká složka z podskupiny
EDIT : Tak i přes upozornění jsem z velkého PC exportoval Autority i Servery jelikož chodím na stejné stránky tak jsem doufál, že to bude fungovat .... Hodil jsem to na flash disk a následně označil dál instalaci a zvolil automaticky vybrat uložiště podle typu certifikátu...
Chci se zeptat je možné identifikovat jaký server používá ten či onen certifikát ?
Ještě jsem našel nějaký správce certifikátu přímo ve WIN přes mms a modul snap-in certifikaty ... ale neumím v tom chodit mohl by mě prosím vás někdo odnavigovat
Jen tak mimochodem další postřeh je ten, že se to netýká jen ve Fire Foxu přes který jsem to "úspěšně" smazal, ale i IE a Opera ...
Je to tedy zakopané někde ve Win ? Ještě jsem také zjistil, že oproti PC mi v mém nb chybí ve správě certifikátů nějaké Autority a to bud celé skupina nebo jen nějaká složka z podskupiny
EDIT : Tak i přes upozornění jsem z velkého PC exportoval Autority i Servery jelikož chodím na stejné stránky tak jsem doufál, že to bude fungovat .... Hodil jsem to na flash disk a následně označil dál instalaci a zvolil automaticky vybrat uložiště podle typu certifikátu...
Chci se zeptat je možné identifikovat jaký server používá ten či onen certifikát ?
Ještě jsem našel nějaký správce certifikátu přímo ve WIN přes mms a modul snap-in certifikaty ... ale neumím v tom chodit mohl by mě prosím vás někdo odnavigovat

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”