Praha 4(11) Jizni mesto internet poskytovatel
Praha 4(11) Jizni mesto internet poskytovatel
Dobry den, nevite prosim Praha 4 jizni Mesto okoli Opatov ,panelaky ,neco jineho nez dementi od UPC a jejich manipulacni a administrativni poplatky za kazdou picovinu...Nema nekdo nejakou zkusenost s nekym lepsim v teto oblasti prosim?!!
Re: Praha 4(11) Jizni mesto internet poskytovatel
pokud nechceš UPC, tak je pak možnost třeba ADSL, určitě je to lepší a stabilnější než Wi-Fi, já wifinu měla a pořád mi to vypadávalo. Teď mám adsl a jsem spokojená zkus se mrknou tady http://www.adsl.cz/internet-adsl/internet-pro-domacnost , třeba tě něco zaujme
.

Re: Praha 4(11) Jizni mesto internet poskytovatel
Souhlas s petraa, jediný problém vidím v tom, že chování O2 je velmi podobné chování UPC. Oba mají bohužel určitý monopol, a kdo chce opravdu kvalitní internet, asi je bude muset využít. Na Jižním Městě asi bude problematika wi-fi trochu jiná než u nás - v Chebu - ale po zkušenostech s UPC mám wi-fi internet od místního poskytovatele a nestěžuji si.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 13147
-
od pikaso.andreas
Zobrazit poslední příspěvek
23 led 2025 10:42
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 5046
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 3
- 3435
-
od Signalista97