Oslabení Internetu tabletem?
Oslabení Internetu tabletem?
Zdravím, do nedávna mi funguval internet jak jak má,... ychle se načítali stránky, mltiplayerové hry jeli normálně. Máme internet kde jsou na jednu sít připojeny 3 rodiny, ale nikdy to ničemu nevadilo. Ale teĎ si moje sestra se sousedem koupili tablety, a od té doby internet padá, pomalu se načítají stránky a v multiplayerových hrách (Lolko) mám strašný ping. Neví někdo jak se těhle obtíží zbavit? Sem si jist že za to mužou ty posrané tablety. Předem děkuji.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Oslabení Internetu tabletem?
Restart routeru jsi jistě zkoušel
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Nezkoušel, díky za radu :)
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Každopádně si nedovedu představit, jak by tablet zpomalil celou síť. Jedině, že by byli pořád připojený na síť a stahovali a já nevim co všechno. Což pochybuju. Spíš je to jenom shoda náhod.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Může to tak být. Pokud je to levný tablet do 2000, může zpomalovat internet. Nedávno si přítelkyně koupila Goclever i71. Tento tablet však podporuje jen standardy B a G, nikoli N. Maximální rychlost stahování je okolo 1 Mbps a je třeba podotknout, že pokud v tabletu něco budete stahovat, ostatní eNkové přijímače si ani neškrtnou. A je to pravda, ve chvíli, kdy začala stahovat či koukat na Youtube, okamžitě se nedalo na mém NTB pracovat, stránky se načítaly extrémně dlouho a ping ve hrách byl 999ms.
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 13293
-
od pikaso.andreas
Zobrazit poslední příspěvek
23 led 2025 10:42
-
- 8
- 3796
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 5252
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 3880
-
od petr22