Dobrý den,
včera mi ještě normálně fungoval internet,ale dneska ráno se úplně vypnul. V domácnosti máme na internet připojené 3 počítače. Na ostatních 2 stále internet funguje.Stejně tak funguje wifi,které vychází z modemu.Kontrolovala jsem i kabel a ten taky funguje. Počítač mi, ale tvrdí, že není připojen a internet nejde.
Modemy jsem zkoušela resetovat i jsem restartovala počítač nic nepomohlo.
když dám diagnostikovat potíže přes IE, tak mi píše, že to žádné potíže nenašlo.
Pak jsem zkoušela ping googlu a to mi napsalo, že to nemůže najít hosta.
Na počítači mám operační systém windows 7 a jako antivirus mám avast.
Nevíte někdo co s tím? Předem moc děkuji za pomoc.
Internet nejde na windows 7 ale jde na ostatních PC
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Internet nejde na windows 7 ale jde na ostatních PC
Podívej se do Správce zařízení co uvidíš v záložce Síťové adaptéry.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Realtek PCIe GBE family Controller a je u toho vykřičník,ale když to dám aktualizovat tak mi to píše, že je ovladdač aktualizovaný.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Pak Ti teď doporučím přezkoušet kabel od PC - vyměnit za zaručeně zdravý, kterým máš připojené jiné PC, a přehodit kabely na výstupech z routeru. Pokud ani to nepomůže, máš instalační médium s ovladačem toho síťového adaptéru? Pak zkus odebrat ten adaptér a nově nainstalovat ovladač, pokud instalačku nemáš, najdem ji na netu a zkusíme. Když to vše selže, odhaduji to na odchod adaptéru do křemíkového nebe. Pak doporučím koupit síťovku do PCI, vydnou integrovanou zakázat, nainstalovat novou a jedeš dál.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 7734
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
14 říj 2024 21:13