Firefox kvůli velkým možnostem rozšíření a propracovanýmu Firefox Syncu.
IE když mě firefox nasere.
Operu kvůli download manageru.
http://www.zive.cz/clanky/test-zmerili- ... fault.aspx
Domitea: To myslíš vážně? xD
Váš oblíbený prohlížeč?
Re: Váš oblíbený prohlížeč?
Just Fucking Google It!
FF ........... už jsme na sebe tak nějak zvyklí, jen se mi zdá, že na to nějak moc tlačí..... 

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Orcus píše:DevAstor píše:Avant znám dobře, na Maxthon se bohužel nikdy nedotáhl, ale jinak je to šikovný prohlížeč.
Zrovna čínskej browser bych si do PC neinstaloval. M byl supr než sem vyzjistil odkud leze.
V čem je čínská společnost horší než třeba norská nebo takový Google?
Já používám Mozzilu. Pro mě nejlepší prohlížeč
jirik: moje reč 

PC
AMD Ryzen 7 5700X 4.5Ghz | MSI B450 TOMAHAWK MAX II | G.Skill Trident Z RGB 64 GB 3600 | Sapphire PURE RX 7800 XT 16GB | ADATA XPG SX8200 Pro 1TB NVMe | EVGA 600BQ | Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance
Peripherals
27'' Acer Nitro XV272UP 144HZ 1440P | Logitech G203 | Cougar Puri w/ Cherry MX Red | HyperX Cloud, Superlux 668B, Superlux 661B
AMD Ryzen 7 5700X 4.5Ghz | MSI B450 TOMAHAWK MAX II | G.Skill Trident Z RGB 64 GB 3600 | Sapphire PURE RX 7800 XT 16GB | ADATA XPG SX8200 Pro 1TB NVMe | EVGA 600BQ | Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance
Peripherals
27'' Acer Nitro XV272UP 144HZ 1440P | Logitech G203 | Cougar Puri w/ Cherry MX Red | HyperX Cloud, Superlux 668B, Superlux 661B
pokud se podíváte na wikipedii je mapa, v jakých zemích se používá nejčastěji prohlížeč.V ČR chrome, v Německu Mozzila.Ale jsou tam i ostatni. Sry ze nedávám odkaz, jsem na mobilu.
- Mr.freerider
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
IE ke stažení Opery, používám jí již několik let. Chrome sem viděl vždy jen na cizím PC a neoslovil mě. Vím že je to otázka nastavení ale pro pobavení - u Chromě mě šíleně vadilo že při vypnutí poslední záložky se vypl celý prohlížeč zatímco u opery mě to hodí na úvodní speed dial s výběrem oblíbených stránek. Zvyk je železná košile 

- Frank.burns
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
_vcn píše:Opera - líbí se mi na ní: manažer stahování, rychlý přístup, správa hesel, uživatelský rozhraní celkově.
Akorát posledních pár měsíců (hlavně s přechodem na Operu 12) se vyskytlo několik problémů,
který mi celkem dost začali vadit a určitě pokazili můj dojem.
Z ostatních prohlížečů bych snesl ještě Chrome i jako náhradu za Operu, ale to ostatní ani náhodou (IE, FF, ...).
mam uplne rovnaky nazor

První roky jsem používal IE a jako jeden z mála jsem s ním byl naprosto spokojen, zobrazil mi vše a lítal bleskově. Jeden den mi však z ničeho nic všechen text začal centrovat. Jelikož nesnáším větší změny a zvykání na něco jinýho, tak mi to stejnak nedalo a přešel jsem kvůli tomu na Operu. Když jsem si ji vyladil, tak jsem byl nakonec taky spokojen, ale od začátku co jsem ji používal mi neustále vyskakovalo okno, že Opera.exe spadla nebo přestala pracovat, nevím přesně, a abych se toho zbavil, musel jsem to zavřít jedině přes Správce úloh. To mi časem začlo jít už krkem a tak jsem přešel na Chrome u kterýho jsem do teď a jsem spokojen, navíc ani tak nemusím hlídat aktualizace Flash Playeru.
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Opera, ale začínaj mě srát ty jejich updaty, který mi pomalu znemožňujou spustit prohlížeč 
po posledním updatu opera crashne po 1s takže jsem musel přejít na chrome, kterej nic neumí :(
co to na tom živě píšou za blbosti? Firefox má nějakou synchronizaci?
Opera má suprovou synchronizaci, umí synchronizovat úplně všechno, teda mysim že cookeis nezvládá

po posledním updatu opera crashne po 1s takže jsem musel přejít na chrome, kterej nic neumí :(
co to na tom živě píšou za blbosti? Firefox má nějakou synchronizaci?

PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Jo, má. A nejlepší, synchronizuje úplně všechno, jediná vada že u záložek si automaticky nestáhne favicony.
Just Fucking Google It!
- kingerdc
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dřív jsem měl hodně rád Operu, jelikož většinou fandím out-siderum, a přišlo mi, že na to co nabízí je to dost "underrated" prohlížeč... Líbilo se mi například ovládání hlasem, režim turbo při pomalém připojení. Avšak nedávno mě zklamala, když se neskutečně bugoval youtube.com, a celkem na to kašlali. No a nedávno jsem přes ní chytal jeden vir za druhym. Ještě jsem zkoušel mozillu, která byla taky dost fajnová ale přišla mi celkem nepřehledná, a to UI se mi moc nelíbilo i po použití několika skinů. Zkoušel jsem i Maxthon, ale ten se bugoval neskutečnym způsobem, takže od něj jsem dal rychle pryč. Pak ještě Safari, ale to mi na starym pc moc nejelo tak jsem to odinstaloval. (v tu dobu jsem byl na opeře). Tak jsem nakonec zůstal u Google Chrome, kterej mi zatim stačí a jsem s ním spokojenej.
Acer Aspire 5560G
AMD Quad-Core Processor A6-3420M 2,40 Ghz
AMD Radeon™ HD6520G + 7670M with 1 GB Dedicated VRAM
8 GB DDR3
750 GB HDD
Windows 7 Home Premium 64-bit
AMD Quad-Core Processor A6-3420M 2,40 Ghz
AMD Radeon™ HD6520G + 7670M with 1 GB Dedicated VRAM
8 GB DDR3
750 GB HDD
Windows 7 Home Premium 64-bit
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 3938
-
od walderan
Zobrazit poslední příspěvek
04 dub 2025 15:42
-
-
- 2
- 5525
-
od HelFix