Dnes jsem byl u nás v Exasoftu a tu kartu neměli zrovna na skladu, ale měli něco jiného. Taková malá krabička do USB portu, trošku větší než flash disk. Mám tohle: http://www.exasoft.cz/axago-ade-x1-usb2 ... 45258.html
A ještě bych se chtěl prosím zeptat. V tom bočním slotu Expres, nebo jak se to nazývá máme zasunutou kartu s dvěma USB porty. Ty fungují. Vzadu jsou přímo v notebooku také dva USB porty, ale nefungují. Jak mám zjistit, jestli opravdu nefungují, protože jsou špatné, nebo jestli jsou jen vypnuté. A kde se to nastavuje, ve správci zařízení?
Jak zprovoznit internet?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak zprovoznit internet?
Pokud ve Správci nesvítí vykřičníky, tak pravděpodobně USB vůbec nejdou. Nikde se to nezapíná.
Jinak ta Axago redukce může být, ale už máš redukci přes jinou redukci
Jinak ta Axago redukce může být, ale už máš redukci přes jinou redukci

Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Aha, ale to už je jedno. Mě jen stačí, aby mi šly prohlížet stránky na notebooku. Elektřina čím dál více zdražuje a na prohlížení je škoda huntovat počítač, kde je zdroj 400W, oproti notebooku s adaptérem 60W, ne? Když už je ta možnost, tak toho využiju.
Ve správci zařízení u USB zařízení nesvítí žádný vykřičník, ale zadní USB co jsou přímo na notebooku nejedou. Jen mě udivuje, že tam je asi 6 uložených USB zařízení. Nemělo by tam být jen jedno, nebo dvě?
Ve správci zařízení u USB zařízení nesvítí žádný vykřičník, ale zadní USB co jsou přímo na notebooku nejedou. Jen mě udivuje, že tam je asi 6 uložených USB zařízení. Nemělo by tam být jen jedno, nebo dvě?
Tak nakonec mi ty dva zadní USB porty jedou. Zkoušel jsem to s Flash diskem, ten mi tam z nějakého záhadného důvodu nejede, ale ty USB porty samo o sobě jedou. Internet jsem na notebooku už jede. Právě z něho píšu. Vše jsem opsal z velkého PC, jak mi tady někdo radil. Tedy tu IP adresu, různé výchozí brány apod. a funguje. Všem moc děkuji za rady.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4668
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 3
- 3061
-
od Signalista97