Jak zprovoznit internet?

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

varok
Level 3
Level 3

Re: Jak zprovoznit internet?

Příspěvek od varok »

Dnes jsem byl u nás v Exasoftu a tu kartu neměli zrovna na skladu, ale měli něco jiného. Taková malá krabička do USB portu, trošku větší než flash disk. Mám tohle: http://www.exasoft.cz/axago-ade-x1-usb2 ... 45258.html

A ještě bych se chtěl prosím zeptat. V tom bočním slotu Expres, nebo jak se to nazývá máme zasunutou kartu s dvěma USB porty. Ty fungují. Vzadu jsou přímo v notebooku také dva USB porty, ale nefungují. Jak mám zjistit, jestli opravdu nefungují, protože jsou špatné, nebo jestli jsou jen vypnuté. A kde se to nastavuje, ve správci zařízení?
d1amond
člen HW spec týmu

Příspěvek od d1amond »

Pokud ve Správci nesvítí vykřičníky, tak pravděpodobně USB vůbec nejdou. Nikde se to nezapíná.
Jinak ta Axago redukce může být, ale už máš redukci přes jinou redukci :bigups:
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
varok
Level 3
Level 3

Příspěvek od varok »

Aha, ale to už je jedno. Mě jen stačí, aby mi šly prohlížet stránky na notebooku. Elektřina čím dál více zdražuje a na prohlížení je škoda huntovat počítač, kde je zdroj 400W, oproti notebooku s adaptérem 60W, ne? Když už je ta možnost, tak toho využiju.
Ve správci zařízení u USB zařízení nesvítí žádný vykřičník, ale zadní USB co jsou přímo na notebooku nejedou. Jen mě udivuje, že tam je asi 6 uložených USB zařízení. Nemělo by tam být jen jedno, nebo dvě?
varok
Level 3
Level 3

Příspěvek od varok »

Tak nakonec mi ty dva zadní USB porty jedou. Zkoušel jsem to s Flash diskem, ten mi tam z nějakého záhadného důvodu nejede, ale ty USB porty samo o sobě jedou. Internet jsem na notebooku už jede. Právě z něho píšu. Vše jsem opsal z velkého PC, jak mi tady někdo radil. Tedy tu IP adresu, různé výchozí brány apod. a funguje. Všem moc děkuji za rady.
Odpovědět

Zpět na „Internet a internetové prohlížeče“