Kabel na hry. Vyřešeno
Kabel na hry. Vyřešeno
Dobrý den, s kámošem by jsme si chtěli zahrát nějaké multiplayer hry a slyšel jsem že existuje nějaký kabel pomocí kterého se dají 2PC nějako spojit. Nevím k čemu to je ale chtěl by jsem se zeptat jak se ten kabel jmenuje a taky jak to funguje děkuji za odp. Přikládám i foto.
Do jednoho se zapojuje internet a ta druhá zástrčka ( ta větší ) do té se prý zapojuje tento kabel.-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kabel na hry.
Pochybuji, ze mas vytaceny internet (ta mensi zdirka je analogovy faxmodem).
Do vetsi zastrcky das krizeny UTP kabel, ale pak je potreba obe PC nastavit rucne. Snazsi je zapojit obe do routeru (klidne bez internetu).
Do vetsi zastrcky das krizeny UTP kabel, ale pak je potreba obe PC nastavit rucne. Snazsi je zapojit obe do routeru (klidne bez internetu).
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
http://www.czc.cz/utp-kabel-krizeny-pc- ... licl8r3i9c něco takového? Chtěl by jsem se zeptat jestli to funguje
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Křížený/nekřížený už by mělo být dneska jedno. Každé nové zařízení si to umí nakřížit samo. Fungovat to bude, jen nevím, jestli vám bude 1m stačit
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ano je to správný kabel. Jen není dobrý kupovat jen metrový kabel. To budete muset být nacpaný na jednom stole, jelikož dál kabel nedosáhne. Bez problémů bude fungovat 5m i delší. Sám mám vyzkoušený 20m.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
1m bude stačit kámoš má Notebook takže ho hodí na stůl já dám na druhou stranu stolu monitor pod stůl dám PC a propojí se to.
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Črc 2013 13:59) ---
Také by jsem se chtěl zeptat zda ( alespoň prozatím ) neznáte nějaké split screen hry. Chci nějakou střílečku. Třeba jako battlefield nebo ARMA. Něco podobnýho ale aby to podporovalo split screen. Ale ne moc náročný. Nemám na to PC
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Črc 2013 13:59) ---
Také by jsem se chtěl zeptat zda ( alespoň prozatím ) neznáte nějaké split screen hry. Chci nějakou střílečku. Třeba jako battlefield nebo ARMA. Něco podobnýho ale aby to podporovalo split screen. Ale ne moc náročný. Nemám na to PC

-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Split screen se hraje na jednom PC, tak na co ty starosti s kabelem?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Pišu alespoň prozatím. Nemá totiž moc výkonnej notebook.
SplitScreen střílečka? To jsem tedy ještě neviděl. Jinak Dirt 3 a Blur
Myslím něco takového.
. Např.-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2892