Internet primo?
Internet primo?
Dobry den, rozhodl jsem se konecne sem napsat. Od vcera bydlim jinde a je tu nejaky internet, ktery nema zadnou takovou tu "krabicku" nebo tak. Je to od toho jenom antena a drat kt. zapojim do pc. Byvaly podnajemnik rikal ze to jede bez problemu, me to ale nejede tak jsem zavolal majiteli bytu a ten rekl ze se na to bude moct podivat nejdriv za mesic, kdyz prijede. Nevite co s tim? Rikal mi, ze je to nejakej rychlejsi internet, primo od providera nebo co. Opravdu uz si s tim nevim rady.
Re: Internet primo?
Jestli je venku "parabola", od které vede drát rovnou k PC, tak Ti určitě chybí modem. Jaký nelze bez dalších informací říct, je nutná alespoň identifikace Providera.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
To je úžasnej popis. Nemůžeš to vyfotit mobilem a dát sem obrázek?
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Je tu moznost, ze si router sbalil majitel
kazdopadne bez infa od majitele, nebo providera si ani router nenastavis
Odesláno z mého MT15i pomocí Tapatalk

Odesláno z mého MT15i pomocí Tapatalk
je tam jenom takovato antenka a z ni vede jeden drat ktery se napojuje na druhy (takovy kulaty vstupy) a ten konci tim klasickym internetovym pripojenim. Vic co bych rekl nevim, ten majitel rekl jenom ze se na to podiva az prijede, router si nebral.
-
- Pohlaví:
Ukaž na co se to napojuje, tam bude nějaká krabička. Ta anténa do něčeho vede. Ty nevíš komu za ten internet máš platit?
To je anténka na TV nebo maximálně na nějaký HotSpot, určitě ne na net

Možná anténka k mobilu a mobil použitý jako modem

Možná anténka k mobilu a mobil použitý jako modem

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Vypada to jako externi antena k GPRS/EDGE modemu, pripadne od neceho podobneho.
Rekl bych ze to nejdulezitejsi bude nekde v nejblizsim okoli, napriklad na pude (pokud to neni GPRS).
Rekl bych ze to nejdulezitejsi bude nekde v nejblizsim okoli, napriklad na pude (pokud to neni GPRS).
Naposledy upravil(a) petr22 dne 01 bře 2014 13:03, celkem upraveno 1 x.
Spíš to podle popisu tazatele chybí 

Tazatel hlavne popisuje neco moc divneho - kabel od anteny napojeny primo na kabel od ethernetu.
Ta vec na okne je pouze antena, musi k tomu byt nekde prijimac a vysilac.
Ta vec na okne je pouze antena, musi k tomu byt nekde prijimac a vysilac.
petr22 píše:Vypada to jako externi antena k GPRS/EDGE modemu, pripadne od neceho podobneho.
Ten kabel od té anténky má nějakou koncovku - jakou?? Vede přímo od anténky k PC nebo je někde nějak přerušený, vede někam jinam a vrací se apod??
tak se omlouvam ten kabel z te antenky totiz vede pod koberec a myslel jsem, ze to patri k internetu, ale to je zas jiny kabel. Takze ta antenka je vazne od televize. Zajimave je, ze co jsem tak sledoval kabel od internetu, tak vede nekam do pojistek. Nejvetsi zahada je, ze kdyz to zapojim do pc, ukazuje to, ze je tu pripojeni, ale neni k dispozici. (takovej ten vykricnik v trojuhelniku, na win7), prestoze nikde neni zadnej router ani nic podobnyho. Ten kabel proste vede do "krabice" od pojistek, tam moje stop konci.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4654
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 2961
-
od Alferi