Když na mém PC se systémem Windows 7 provedu ve Firefoxu příkazem Nápověda | O aplikaci Firefox aktualizaci prohlížeče, dojde po jeho restartování k vyčištění seznamu vyhledávačů. Tento jev nastane pouze u mne jako administrátora, zatímco u ostatních standardních uživatelů zůstane po aktualizaci seznam vyhledávačů zachován. Nevím, jak mám u sebe původní seznam vyhledávačů obnovit, protože i příkaz Správce vyhledávacích modulů zobrazí prázdný seznam a odkaz Získat další vyhledávací moduly i tlačítko Obnovit výchozí jsou nefunkční. Jediné co pomůže je návrat k verzi 30.0. To se mi ale nelíbí, protože to zavírá cestu ke všem novějším verzím.
Děkuji předem za případné rady.
Honza Plíšek
Po aktualizaci Firefoxu zmizí vyhledádače ze seznamu Vyřešeno
Re: Po aktualizaci Firefoxu zmizí vyhledádače ze seznamu Vyřešeno
Problém se mi nakonec podařilo odstranit tak, že jsem odinstaloval Firefox včetně výmazu složky Firefox ve složkách AppData\Local\Mozilla a AppData\Roaming\Mozilla mé složky c:\Users\děda (děda je moje uživatelské jméno) a pak jsem nainstaloval znovu poslední verzi Firefoxu. Nyní to již chodí správně.
Honza Plíšek
Honza Plíšek
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2162
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 říj 2024 18:25
-
-
Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby - 0
- 3038
-
od postcd
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 14:39
-
-
- 3
- 215
-
od atari