Dobrý den, mám zakoupené routery ASUS RT-N10-c1 a ASUS RT-N10-D1. Routery na dřívější síti spolu komunikovali bez problému. Nyní jsem přešel k jinému poskytovateli a ten dodal svůj vlastní router. Mám to zapojené že Router od poskytovatele (Zyxel) funguje bez problému a na něj mám napojený přes LAN ASUS RTN10-D1 jako AP. A chci rozšířit signál po domě pomocí druhého ASUSu s funkcí režim regenrativního zesilovače. Po resetování do továrního nastavení a připojení na druhý ASUS vše jede, ale teď to zničehonic přestalo jít, IP adresy mám správně přidělené. Jedou jenom některé stránky jako je google, seznam, facebook, youtube... ostatní ne. Prosím zdržte se rad, spojit to vše LAN kabelem.
Předem vám moc děkuji
WIFI síť - regenerativní zesilovač
-
- Pohlaví:
Re: WIFI síť - regenerativní zesilovač
Vítej na PC-HELP!
Nezdržíme, pokud to se sítí myslíš vážně. Pokud jsi líný a nechce se ti tahat kabel, použij powerline. Každý repeater ti shodí rychlost WiFi sítě na polovinu.
Nezdržíme, pokud to se sítí myslíš vážně. Pokud jsi líný a nechce se ti tahat kabel, použij powerline. Každý repeater ti shodí rychlost WiFi sítě na polovinu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5256
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:58