Stahování torrentů v Opeře
Stahování torrentů v Opeře
Prosím pomocte mi někdo...jak mám stáhnout torrent v Opeře ? kliknu na odkaz a vše jede v pohodě pak mě to hodí do přenosů a napíše že kontroluje integritu a když udělá 100% kontroly tak skončí na 0% stahování a napíše chyba. Co s tím prosím poraďte
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.
Jak se do lesá volá, tak z něj lítají třísky.
Kdo jinému jámu kopá, je hrobníkem.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nebrání Opeře ve stahování Firewall...podívej se do nastavení? Nemáš přímo v Opeře nějak zakázané stahování torrentů...zkus se podívat i do jejího nastavení. Není torrent už "mrtvý"(žádný seed ani peer) . Zkoušel jsi i jiné torrenty - dělá to tak u všech? Máš nejnovější verzi Opery? A v poslední řadě se musím zeptat, je nutné stahovat přes Operu? Ona je docela pomalá a taky spousta věcí, co mi v ní nešla, jsem pak v pohodě rozjel jinde. Zkus se na tyhle všechny problémy podívat a pak kdyžtak napiš kdyby bylo vše ok, ale stále to nešlo. Nějak se v tom už pohrabem.
NN firewall nebraní ničemu mám Hw na modemu, v nastavení opery není nic zablokovaný a nic o terrentech sem tam ani nenašel.Torrentů jsem pro jistotu zkusil 10 každý z jiného serveru a nešel ani jeden. Operu mám 9.22 takže tu nejnovější. nevím jak ty ale mě Opera běhá nejrychleji z toho co mám a podle mě je nejlepší ale je to jen můj názor. Ty samé torrenty jsem zkoušel v MSIE a FireFoxu a také nešly takže nevím co s tim je 

-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No nemyslel jsem jinde v prohlížeči, ale jinde v jiným programu. Teď mě teda nenapadá čím by to mohlo být(no snad jen blokace od Poskytovatele internetu
) Ale vyzkoušej si nejdřív nějaký program na torrenty např uTorrent: http://www.stahuj.cz/?g[s]=utorrent má jen pár kB a vůbec nezatěžuje systém. Takže zkus ještě tohle. pak uvidíme.

For nuggett : Ten pogram co si na něj hodil link sem si stáhl a najednou mi začalo jít stahování jen aby to potom šlo otevřít. Díky za ten program a když by něco tak se ještě ozvu
For karlos : Asi může, nevím na nastavení modemu a HW firewallu sem se nekoukal, je to na tátovovo PC a on tam věčně sedí
For karlos : Asi může, nevím na nastavení modemu a HW firewallu sem se nekoukal, je to na tátovovo PC a on tam věčně sedí

-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jinak ještě tahle : http://www.utorrent.cz/ by ti mohla pomoci, kdyby jsi něco nevěděl. Je tam kompletně vysvětlené jak si uTorrent nastavit atd...
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”