Zdravím, budu stručný a nebudu se rozepisovat.
mám rychlosti internetu 50/50 reálně na měřáku 48/34.
Pořizoval jsem si tenhle internet práve diky velkemu UPLOADU, to že měřák neměří více je věc kterou se ted nechci zabejvat není to ani pro dotaz moc podstatne.
Streamuju na Twitchi, a chtěl jsem vyssi rychlosti abych měl kvalitnejsi obraz. Jenže twitch mě nepusti, když dám uměrný bitrate nějakejch 3 000 Kb, tak mi video na twitchi buffruje. Neděla to jen kdyz nastavim bittrate na hodnotu 1100 - 1500.
Otázka zní jak je to možné když bych teoreticky mohl streamovat s 3500Kb/s. Zajímavé je že když streamuju na youtube tak je vše v pořádku a jsem už omezován jen svým CPU, žádný Buffering bittrate nastaven na 3500Kb/s a vše v pořádku. Nemůže mě nějak provider blokovat když se twitch připojuje na jinej STTP server, nebo jak se to jmenuje. Nevím jestli má cenu volat na providera jestli s tim dokáží něco udělat. Lámu si s tím hlavu jiní tam letí uplně v klidu na vysoký datový tok bez bufferingu. Zkoušel jsem měnit servery na twitchi nic nepomáhalo.
Budu rád za každou radu nebo teorii čim to může být.
twitch a buffering
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Re: twitch a buffering
Protože rychlost není dána jen rychlostí na tvé straně, ale i rychlostí na straně druhé. Nevím jak to má Twitch udělané, ale problém může být tam.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
ale vždyť ostatní streamují bez problémů. To nemůže být na straně twitche.
Bože tak to jste mi tady poradili opravdu odborně.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Problém twitche a jeho upřednostňování streamů. Kdyby si hledal 2 minuty na googlu, narazíš na to všude.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2121
-
od pidlo
Zobrazit poslední příspěvek
10 čer 2025 16:46