Mozilla Firefox...problém s AdBlock Plus..
Mozilla Firefox...problém s AdBlock Plus..
Ahojte.Zobrazilo sa mi okničko na aktualizáciu mozilly,dal som reštart, a v novej mi nefubguje adblock plus ,nieje tam a nemôžem ho tam nijako dostať..viete niekto poradiť ako to mám viriešiť...?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mozilla Firefox...problém s AdBlock Plus..
Přeinstaluj prohlížeč.(zálohuj záložky) a musíš přeinstalovat aby nezůstaly zbytky předchozího.Nebo používej kvalitní prohlížeč.Já jedu třeba na-http://www.avantbrowser.com/
ultimate a mám nastaveno následovně.Hlavní zobrazovací stroj chrome a pro něj ad-block.Zbytek čistý,protože je spousta stránek,kde blokování nepodporují jako jsou třeba weby se seriály apod. a tak stačí přepnout na jádro firefoxu a hle seriál jede a i se zvukem 5.1.protože dokáže korektně používat API na rozdíl od chromu-opery a podobných.
ultimate a mám nastaveno následovně.Hlavní zobrazovací stroj chrome a pro něj ad-block.Zbytek čistý,protože je spousta stránek,kde blokování nepodporují jako jsou třeba weby se seriály apod. a tak stačí přepnout na jádro firefoxu a hle seriál jede a i se zvukem 5.1.protože dokáže korektně používat API na rozdíl od chromu-opery a podobných.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3382
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36