nejde se dostat na internet přes vehledávač Vyřešeno

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

desperado007
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 775
Registrován: září 12
Pohlaví: Muž

nejde se dostat na internet přes vehledávač

Příspěvekod desperado007 » 18 srp 2018 10:48

Zdravím. Dnes ráno když jsem chtěl jít na internet, chtěl jsem podívat na létaky jednoho hypermarketu. :D Zadal jsem klasicky do vyhledávácího okna prohlížeče slovo "leták" tak mi vyskočila tato hláška viz: příloha
Zkoušeli jsem s přítelky ní to samé na mobilech a hláška vyskočila taktéž. Volal jsem na technickou podporu a tam mi bylo řečeno, že to předají technikovi a pak mě budou kontaktovat. Což je s něma tak na týden.

Pochopil jsem z té hlášky, že si to myslí, že jsem robot a měl by tam být catcha kód, pro ověření. Ten tam ale není jsou tam jen čáry, které jdou vidět v příloze.

Chci se vás zeptat jestli někdo neví co s tím. Děkuji

Příloha č. 2 je po rozkliknutí " důvod "

Ještě chci dodat, že když do vyhledávače na píšu přesnou stránku např. pc-help.cz tak se tam normálně dostanu
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


AMD Ryzen 5 2600
AMD Radeon RX 580 8GB
MSI B450-A PRO (MS-7B86)
Kingston HyperX Predator 2x8GB DDR4
Microsoft Windows 10 Professional (x64)
HDD WDC WD10EZEX-08M2NA0 1TB

Reklama
flowem
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1769
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: nejde se dostat na internet přes vehledávač

Příspěvekod flowem » 18 srp 2018 11:16

Tohle dělá Google, myslí si, že jsi robot, může to být čímkoliv. Do toho pole bys měl opsat captcha kód, který tam ale z nějakého záhadného důvodu není. Zkus jiný prohlížeč nebo jiný vyhledávač.
Intel Core i5-2500K@4.7GHz + Fera 2 | ASUS P8P67 Deluxe | Kingston HyperX Fury 8GB DDR3 1600MHz | Sapphire NITRO+ RX 480 4GB | EVGA 500B
TeamSpeak místnosti - Airis2|Můj Off-topic :))

desperado007
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 775
Registrován: září 12
Pohlaví: Muž

Re: nejde se dostat na internet přes vehledávač

Příspěvekod desperado007 » 18 srp 2018 11:51

Přepnul jsem na mocrosoft edge a tam to funguje normálně. Google chrome jsem odinstaloval, ale zkusím ho nainstalovat znovu uvidím co to bude dělat. Akorýt jak to vyřešit na Androidu? stáhnout jiný prohlížeč ?? To se mi nechce když už to mám všechno synchronizované s google chrome.
AMD Ryzen 5 2600
AMD Radeon RX 580 8GB
MSI B450-A PRO (MS-7B86)
Kingston HyperX Predator 2x8GB DDR4
Microsoft Windows 10 Professional (x64)
HDD WDC WD10EZEX-08M2NA0 1TB

flowem
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1769
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: nejde se dostat na internet přes vehledávač

Příspěvekod flowem » 18 srp 2018 12:01

Na tom telefonu to dělá to samé? A taky na Chromu? Možná nějaká chyba přímo v prohlížeči. Čistě teoreticky by mohlo pomoci tu captchu zadat v jiným prohlížeči a zkusit, zda ji bude stále požadovat i v Chromu.
Intel Core i5-2500K@4.7GHz + Fera 2 | ASUS P8P67 Deluxe | Kingston HyperX Fury 8GB DDR3 1600MHz | Sapphire NITRO+ RX 480 4GB | EVGA 500B
TeamSpeak místnosti - Airis2|Můj Off-topic :))

Uživatelský avatar
Grander
Level 3
Level 3
Příspěvky: 550
Registrován: leden 12
Pohlaví: Muž

Re: nejde se dostat na internet přes vehledávač

Příspěvekod Grander » 18 srp 2018 12:37

A co tak zkusit smazat cookies v tom mobilním Chromu? Nepomohlo by to? Nebo zkusit navštívit Google přes anonymní režim...

desperado007
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 775
Registrován: září 12
Pohlaví: Muž

Re: nejde se dostat na internet přes vehledávač

Příspěvekod desperado007 » 18 srp 2018 12:56

Na mém mobilu i mobilu přítelkyně to dělá to samé.
Z PC jsem chrome odinstaloval, zkoušel nainstalovat znovu a při instalaci došlo k chybě. Tak nevím.
No, ale jak? Vždyť se mi ta Captcha ani neukáže nikde...…
Na svém mobilu jsem smazal, všechny data v google chrome, odinstaloval aktualizace a bez výsledků.

Myslím si, že jde o IP adresu.

Teď jsem se do google Chrome na mobilu přihlásil anonymně (ne přes svůj účet) a funguje normálně.
Ale je mi k ničemu nemít synchronizovaný google chrome.....
AMD Ryzen 5 2600
AMD Radeon RX 580 8GB
MSI B450-A PRO (MS-7B86)
Kingston HyperX Predator 2x8GB DDR4
Microsoft Windows 10 Professional (x64)
HDD WDC WD10EZEX-08M2NA0 1TB

desperado007
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 775
Registrován: září 12
Pohlaví: Muž

Re: nejde se dostat na internet přes vehledávač  Vyřešeno

Příspěvekod desperado007 » 01 zář 2018 13:27

Už je problém vyřešen. Samo od sebe to přestalo dělat. Řekl bych, že nějaký problém na straně Googlechrome, skrze hodně požadavků na google chrome. Řešením by byla neveřejné IP adresa.
AMD Ryzen 5 2600
AMD Radeon RX 580 8GB
MSI B450-A PRO (MS-7B86)
Kingston HyperX Predator 2x8GB DDR4
Microsoft Windows 10 Professional (x64)
HDD WDC WD10EZEX-08M2NA0 1TB


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Sledování slovenské televize přes internet
    od ToulavejMeloun » 26 dub 2018 09:34 » v Internet a internetové prohlížeče
    2
    561
    od ToulavejMeloun
    26 dub 2018 11:28
  • Internet přes kabel přestal fungovat
    od Shimuildir » 25 čer 2018 13:02 » v Internet a internetové prohlížeče
    1
    593
    od atari
    25 čer 2018 13:10
  • IP TV Televize přes internet
    od ONDRA147 » 02 čer 2018 14:41 » v Vše ostatní (inet)
    0
    824
    od ONDRA147
    02 čer 2018 14:41
  • mobil nelze přes wifi připojit na internet
    od pee.tr » 31 bře 2018 14:28 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    0
    722
    od pee.tr
    31 bře 2018 14:28
  • Výrazně pomalejší Internet přes kabel,oproti Wi-Fi
    od bigi2001 » 01 srp 2018 15:15 » v Internet a internetové prohlížeče
    1
    391
    od ITCrowd
    01 srp 2018 15:50

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 5 hostů