Záloha nastavení Opery

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
mmmartin
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 7957
Registrován: srpen 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Záloha nastavení Opery

Příspěvekod mmmartin » 17 led 2019 10:21

Je možné kromě záložek zálohovat i kompletní nastavení prohlížeče Opera? Poněkud mi vadí, že když si konečně nastavím prohlížeč k obrazu svému, přijde "velká" aktualizace a můžu začít znovu, včetně hledání,stahování a instalace všech rozšíření.



Reklama
RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4336
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Záloha nastavení Opery

Příspěvekod RIKI22 » 17 led 2019 17:27

Už si skúsil zálohovať a potom skopírovať súbor Opera Stable z C: \ Users "Username" \ AppData \ Roaming \ Opera Software

flowem
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1929
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: Záloha nastavení Opery

Příspěvekod flowem » 17 led 2019 18:13

Mně to po aktualizaci teda nic nerozhází...
Intel Core i5-2500K@4.7GHz + Fera 2 | ASUS P8P67 Deluxe | Kingston HyperX Fury 8GB DDR3 1600MHz | Sapphire NITRO+ RX 480 4GB | EVGA 500B

Uživatelský avatar
mmmartin
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 7957
Registrován: srpen 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Záloha nastavení Opery

Příspěvekod mmmartin » 18 led 2019 11:14

RIKI22 píše:Už si skúsil zálohovať ...

Zálohovat co? V menu Opery je pouze Exportovat záložky. Nebo špatně hledám ...

RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4336
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Záloha nastavení Opery

Příspěvekod RIKI22 » 18 led 2019 11:28

Nie cez menu v Opere.Sám si sprav zálohu súboru.Cesta vyššie.Akurát si daj zobraziť skryté súbory.

Uživatelský avatar
mmmartin
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 7957
Registrován: srpen 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Záloha nastavení Opery

Příspěvekod mmmartin » 19 led 2019 08:07

U mně je Opera Stable je složka, která obsahuje desítky dalších složek a mimo to téměř stovku souborů. Celé zálohovat?

RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4336
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Záloha nastavení Opery

Příspěvekod RIKI22 » 19 led 2019 09:36

Presne tak.Môžeš potom zložku celú skopírovať na druhý počítač , ak máš nejaký na skúšku.Tú pôvodnu najskôr sprav zálohu, potom vymaž a nahraď svojou.

Uživatelský avatar
mmmartin
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 7957
Registrován: srpen 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Záloha nastavení Opery

Příspěvekod mmmartin » 19 led 2019 09:55

OK. Děkuju, vyzkouším a dám vědět.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Záloha Win10
    od JIVA2404 » 05 úno 2019 09:24 » v Vše ostatní (hw)
    3
    389
    od zeus
    05 úno 2019 13:07
  • Záloha Fortnite
    od liborek » 21 úno 2019 17:34 » v Hry
    1
    495
    od flowem
    21 úno 2019 17:56
  • Záloha ovladačů W95
    od Martab » 07 črc 2019 21:59 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    22
    812
    od Martab
    včera, 19:18
  • Záloha her z Uplay a Origin ?
    od Nitram1980CZ » 21 zář 2018 17:48 » v Hry
    0
    580
    od Nitram1980CZ
    21 zář 2018 17:48
  • Záloha systému pomocí Clonezilla?
    od SGvagon » 29 říj 2018 18:32 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    6
    1336
    od SGvagon
    29 říj 2018 23:12

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti