Dobrý den, u internetového poskytovatele HorňáckýNet mám tarif "start" s rychlostí 100/50, bohužel co mám ten internet tak jsem nikdy nenaměřil tuto rychlost, nikdy mi to na speedtestu nejde přes 25/2. Na jeho stránce má tabulku a chtěl bych se vás zeptat zda je to v pořádku nebo jestli mě šidí. Děkuji
Tabulka http://www.hornackynet.eu/?page_id=24
Mnou naměřená rychlost, připojení ethernetem https://www.speedtest.net/result/11638961332
Rychlost internetu
-
- Tvůrce článků
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
Re: Rychlost internetu
Těžko říct takhle z hlavy...
Optika ti vede až do bytu?
Jaký router máš?
Měříš na LAN (kabel), nebo přes wifi?
Optika ti vede až do bytu?
Jaký router máš?
Měříš na LAN (kabel), nebo přes wifi?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router
-
- nováček
- Pohlaví:
Měřím přes lan, žiju na bytovce takže nejspíš ano, router je Netis WF2419
-
- Tvůrce článků
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
Takže pokud chceš mít relevantní výsledek, budeš muset počítač zapojit napřímo bez routeru. Ten router je strašná plečka, ale i tak se mi zdá ta rychlost pomalá. Pokud ti to i napřímo ukáže stejnou rychlost, pak screen pošli providerovi, ať se ti k tomu vyjádří.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 33
- 3429
-
od lucaso84
09 lis 2022 08:56
-