Pokud vím pozoroval jsem problém s č,š,ř,ž v Portable verzi Opera 9.5 v prvních hodinách kdy vyšla Opera 9.5 final a byl použit starší jazykový soubor z Classic Instaler. Po úpravě a použití International Installer
pracuje Opera 9.5 Portable bezchybně. Objevily se samozřejmě před vydáním FF3 různé nespokojené hlasy s poukazem na spoustu různých chyb, ale nemohu je potvrdit. Neřeším momentálně žádnou podstatnou chybu v Opera 9.5 final. Favicony, které jsou na osobní liště malé, jsem natahal na lištu průběhu vpravo dole, Opera 9.27 je zobrazovala větší. Bílá hvězdička při umístění na osobní lištu obsahuje nově 10 oblíbených. Nastavení je intuitivní a při pečlivém nastavení si každý může na display Operu pořídit k obrazu svému.
Poštovní klient Opery M2 je velmi rychlý a stejně jako celý prohlížeč pracuje svižně. Opera je prostě kompletní, ovšem Mozillu FF také používám, je to pracant a dobrý prohlížeč.

K tomu písmu: stáhnout si International Instaler verzi. Určitý jazykový problém byl zaznamenán v prvních hodinách u Classic Instaleru(záměna se starším jazykovým souborem)
Opera 9.5 final a Opera 9.5 Portable už běží na mém počítači 5.den bez problému, jediné co jsem řešil, byl konflikt Opery 9.5 s gadgetem Dokumenty(Docs) na iGoogle. Ještě nějaká Opera 9.5 Portable ke stažení je na linku
tady
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...