Písmo v Opeře

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

JennyK.
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Písmo v Opeře

Příspěvekod JennyK. » 16 čer 2008 23:00

Zdravim a prosim o pomoc s problémem v Opeře 9.5 Final.

>>>>>>>>> viz obrázek: Obrázek
Nejde to změnit v nastavení, reinstallem atd.

Možná to je jen prkotina, ale já fakt nevim. :roll:

Takže jak udělat, aby to písmo bylo v pořádku? :lookround:

Předem díky za pomoc!!!! :D
Naposledy upravil(a) JennyK. dne 16 čer 2008 23:02, celkem upraveno 1 x.

Reklama
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Písmo v Opeře

Příspěvekod Myloš » 16 čer 2008 23:02

Z toho obrázku vidím prdlačku, poniváč's to dal na server, který chce zaplatit:
Dočasně můžete vidět pouze malé náhledy obrázků. S prémiovým účtem můžete vidět obrázky v plné velikosti a bez reklam... Také můžete rychle přepínat mezi obrázky. Více o prémiovém účtu.

Vlož ten obrázek sem.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

JennyK.
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod JennyK. » 16 čer 2008 23:03

Myloš píše:Z toho obrázku vidím prdlačku, poniváč's to dal na server, který chce zaplatit:
Dočasně můžete vidět pouze malé náhledy obrázků. S prémiovým účtem můžete vidět obrázky v plné velikosti a bez reklam... Také můžete rychle přepínat mezi obrázky. Více o prémiovém účtu.

Vlož ten náhled sem.

Už jsem to změnila, všimla jsem si toho až po odeslání postu. :)

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 16 čer 2008 23:17

Nástroje —> Nastavení —> Písma nefunguje?
Přílohy
Opera.png
Opera.png (8.48 KiB) Zobrazeno 338 x
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 17 čer 2008 08:39

Pokud vím pozoroval jsem problém s č,š,ř,ž v Portable verzi Opera 9.5 v prvních hodinách kdy vyšla Opera 9.5 final a byl použit starší jazykový soubor z Classic Instaler. Po úpravě a použití International Installer
pracuje Opera 9.5 Portable bezchybně. Objevily se samozřejmě před vydáním FF3 různé nespokojené hlasy s poukazem na spoustu různých chyb, ale nemohu je potvrdit. Neřeším momentálně žádnou podstatnou chybu v Opera 9.5 final. Favicony, které jsou na osobní liště malé, jsem natahal na lištu průběhu vpravo dole, Opera 9.27 je zobrazovala větší. Bílá hvězdička při umístění na osobní lištu obsahuje nově 10 oblíbených. Nastavení je intuitivní a při pečlivém nastavení si každý může na display Operu pořídit k obrazu svému.
Poštovní klient Opery M2 je velmi rychlý a stejně jako celý prohlížeč pracuje svižně. Opera je prostě kompletní, ovšem Mozillu FF také používám, je to pracant a dobrý prohlížeč. :D

K tomu písmu: stáhnout si International Instaler verzi. Určitý jazykový problém byl zaznamenán v prvních hodinách u Classic Instaleru(záměna se starším jazykovým souborem)
Opera 9.5 final a Opera 9.5 Portable už běží na mém počítači 5.den bez problému, jediné co jsem řešil, byl konflikt Opery 9.5 s gadgetem Dokumenty(Docs) na iGoogle. Ještě nějaká Opera 9.5 Portable ke stažení je na linku tady
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”