Plug-in Fast Dial je chytlavá záležitost. Už ho zde uvedl Koja, ale pouze napsal název a jinak ani čárku. Několikrát jsem na něj narazil, ale nemohl jsem se dopídit, k čemu vlastně slouží. Název mi připomínal Dial-up modem

Nastavení - General:

Nastavení - Appearance:

Vzhled prázdné stránky:

Složka:

Ikona prázdné stránky z Firefoxu (nový, prázdný tab = Fast Dial):

Nebo ikona přímo Fast Dial (je to uplně stejné, jsem zvyklý na Firefoxovou):

Nebo se na rozcestník Fast Dialu dostanete tak, že zavřete všechny taby.
Kontextové menu na stránce (klik pravým myšítkem):

Kontextové menu na Fast Dial - Bookmark = záložka * Folder = složka:

Klikatelné poloprůhledné ikony při najetí na odkaz - 1. ikona = Refresh (znovunačtení) obrázku odkazu * 2. ikona = Properties (vlastnosti) * 3. ikona = Remove (smazání):

Klik levým myšítkem na prázdné místo Fast Dialu:

P.S. (2009.09.02): Zajímavé, už mi funguje přetahování do složek a ze složek: Ctrl + přetáhnutí. Přišel jsem i na to, zda jde udělat 2. strana a další: když zaplníte zcela 1. stranu, tak potom funguje přesouvání: Page Down, Page Up (kolečkem myši je to dost nespolehlivé) ...
P.S. 2 (2009.09.09): Další poznatek: když si vhodně rozšíříte počet boxů (pro náhledy) na spouštěcí stránce Fast Dial (mám rozlišení 1280x1024 a upravený vzhled Firefoxu, takže vy budete mít hodnoty +-):

Tak sice máme náhledy malé, ale pořád ještě dostatečné a rozpoznatelné (typické náhledy webů), značně nám vzroste počet klikatelných odkazů

A když si budete rozšiřovat počet směrem dolů (vertikálně), zobrazí se rolovací lišta a můžete využít myší koleško, je to dokonce rychlejší (a nemusí se obsazovat všechny boxy) než mít ve Fast Dial několik stránek a přepínat se klávesami PageUp a PageDown (myší kolečko pro přepínání stránek není moc spolehlivé):

Rolovací lišta