O2 ADSL problem
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
O2 ADSL problem
ahoj... mam 16MB tarif od O2. na d-link modem mam napojene pc kde net beha bez problemu ale na notebooku mi funguje pripojeni pouze asi 200kb/s. Pritom kdyz ho napojim na net na koleji beha bez problemu..zvlastni...nake napady v cem by mohl byt zakopany pes? dekuji
Re: O2 ADSL problem
jak notebook pripojujes? pres wifi nebo kabelem? co mas za router?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
D-Link DSL-584T, pripojeni pres kabel. kabelem to neni na 100 procent, uz sem zkousel jinej a bylo to stejny. spis bych rek nakym nastavenim vist ale moc do techto veci nevidim...ale zkousel sem uz vsechno mozny...resetovat sitovku, hrabal sem se ve vsemoznym nastaveni. Je to zvlastni protoze podobna vec se mi stala uz jednou, kdyz sem prijel domu z koleje zapojil pocitac a internet sel pomalu jak pres vytaceny pripojeni. Kdyz sem ho zapojil na koleji - vse bez problemu, potom doma sel zase bez problemu a ted zase stejnej problem... jo a zkousel sem taky vytvorit novy pripojeni ale zepta se me to na heslo a jmeno, ktery jsou udajne "O2" a "O2" a kdyz je zadam tak to hodi zpravu ze se pripojeni nevydarilo. sem dost zoufalej pac na tom booku net potrebuju
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vítám Tě na Pc-help! Jinak koukám, že se neumíš vyjádřit tak, abychom tomu jednoznačně rozuměli. Máš nastaveno zvlášť připojení doma a zvlášť na koleji?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
nic jsem nenastavoval. rok vsechno fungovalo v pohode. na koleji zadne nastaveni treba nebylo. jen jsem zapojim LANku a net slapal hned bez jakyhokoliv nastavovani. doma to stejny - normalne jsem se napojil pres modem a internet sel v pohode... az ted po roce nastaly tyhle problemy
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
zadny napady? :((
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkoušel jsi doma reset modemu?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
resetoval mnohokrat. i sitovku ke ktere sem i preinstalovaval ovladace... porad nic
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4022
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06