Zdravím,
Nainstaloval jsem IE9 a nikde jsem nenašel volbu jak vypnout ClearType. Teď veškerá písma jsou v něm rozmazaná, neostrá a pokud je písmo měnší tak až téměř nečitelné.
IE9: Rozmazané písmo
- serveronaut
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
IE9: Rozmazané písmo
Ten kdo vymyslel práci, by jí měl naučit masturbovat, aby se udělala sama!!
Re: IE9: Rozmazané písmo
pokud ti můžu poradit IE vůbec nepoužívej, zkus třeba Mozzilu, Operu, Chrome nebo třeba Safari :) nejvíce doporučuji asi Firefox ...
Mám ten samý problém - pracuji s počítačem celý den a moje oči nemají rády vyhlazování. Ve Win7 a v Office mám ClearType vypnuté, ale v IE9 jsem žádnou takovou možnost nenašel. Je to rychlý prohlížeč, ale tímhle mne naštvali...
Explorer bude vždycky několik verzí pozadu, sama používám Chrome a je to asi nejlepší volba. Před tím ještě 3 roky Firefoxu, taktéž bez problému. Ale Chrome mi přijde jako nejlepší volba.
IE zkrátka nesplňuje požadavky ani "Běžného Franta uživatele", naprosto zaostává za všemi prohlížeči
IE zkrátka nesplňuje požadavky ani "Běžného Franta uživatele", naprosto zaostává za všemi prohlížeči
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Opravdu reakce na úrovni toto, prosím Veroni lUbiC.xD přečtěte si pár věcí o prohlížečích a také naše pravidla fóra + FAQ.
K tématu : Zkus v registrech změnit tuto položku na no, popř. ne. Záleží jaký jazyk máš v systému, pokud bude položka předtím ano, tak nepíšeš ne, pokud yes, tak no.
K tématu : Zkus v registrech změnit tuto položku na no, popř. ne. Záleží jaký jazyk máš v systému, pokud bude položka předtím ano, tak nepíšeš ne, pokud yes, tak no.

Kód: Vybrat vše
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main]
"UseClearType"="no"
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”