Přeinstaloval jsem WIN XP začly se dit podivne věci ve všech prohlížečích. Třeba se někam přihlasim, hnedka mne to odhlasi, nebo když už jsem přihlašeny tak když chci jit na jinou uroven te stranky tak mne to zase odhlasi. Typicky přiklad na chatu, když chci třeba zobrazit historii, tak při kliknutí na aktivní prvek se nic neděje a to se tyka i dalšich funkcí.
Prosim zkuste mi pomoct.
/upraven nadpis
/mikel
Divné chování prohlížečů po reinstalu WIN
Jakým způsobem jsi přeinstaloval wokna?
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Normalně na zformatovany disk. Mm to ty same winy jako jsem měl, už parkrat sjem je přeinstaloval a nikdy se mi nic takoveho nestalo, je to k zbláznění. Třeba i tady když jdu na jinou urověn stranky tak se musim pořed přihlašovat. A je to u všech prohlížečů stejné. V nastavení sjem se hrabal ale vubec nic se nezmenilo.
Takže si zkontroluj nastavení Keria:
1. Síťová bezpečnost - prohlížeče musí mít povolenou příchozí i odchozí komunikaci v obou zónách (důvěryhodné/internet)
2. Útoky/Povolit blokování chování aplikací - klikni na Upřesnit.
Karta Aplikace - prohlížeče musí mít nastaveno spouštění = povolit, změna = ptát se, spouštění jiných aplikací = povolit.
3. WWW/Obsah WWW stránek - všechny 3 položky "Blokovat skripty ..., atd" musí být nezatržené.
1. Síťová bezpečnost - prohlížeče musí mít povolenou příchozí i odchozí komunikaci v obou zónách (důvěryhodné/internet)
2. Útoky/Povolit blokování chování aplikací - klikni na Upřesnit.
Karta Aplikace - prohlížeče musí mít nastaveno spouštění = povolit, změna = ptát se, spouštění jiných aplikací = povolit.
3. WWW/Obsah WWW stránek - všechny 3 položky "Blokovat skripty ..., atd" musí být nezatržené.
Znáte pravidla?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2840
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 pro 2024 20:06