Rád bych zde oficiálně přivítal, do našeho užšího týmu fóra, uživatele Orcuse. Ten se rozhodl nás oslovit a stát se členem Security teamu, tedy kolegou našich statečných virobijců.
Vzhledem k jeho velkým zkušenostem z minulosti bude toto rozšíření pro celý tým fóra, potažmo pro naše návštěvníky/tazatele, jistě velkým přínosem.
Děkuju za svěřenou důvěru. Koukal sem, že poslední dobou je na to málo lidí, já to 4 roky dělal za peníze, tak proč nepomoc, kor když tohle fórum navštěvuju vícméně denně.
Luštění logů nazdar,... zdar.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Dobrý den, u zapnutí notbooku se mi zobrazuje tato hláška:
HP ENDPOINT SECURITY CONTROLLER PROBLEM
HP Sure Start detected a write acces failure in the HP Endpoint Security Controller.
The repeated occurrence of this problem indicates a security...
Poslední příspěvek
1. aktualizace BIOSu
2. aktualizace software HP Client Security Manager
Už několik týdnů se mi opakovaně nabízí Aktualizace pro Windows Security platform – KB5007651. Internet radí resetovat nastavení WIN Update a uvádí několik návodů - ani jeden nezabral.
Dík.
Poslední příspěvek
Aktualizaci to přestalo bavit. Takže vyřešeno. Snad.
v dohledné době bych rád upgradoval PC na novější generaci komponentů abych měl zase pár let klid. Zaměření převážně herní, aktuálně mám monitor s rozlišením WFHD 2560 × 1080 časem bych to rád vyměnil za něco s větším rozlišením 1440p...
Poslední příspěvek
3 roky starou RTX 3080 bych nekupoval. Zivotnost karty tento fakt o neco snizi.
Zdravím potřeboval bych poradit s výběrem pc pro kamaráda. Chce ho postavit do 40 000 kč
Je tu něco co by se dalo změnit za levnější nebo něco k vylepšení za podobnou cenu.
Hraje na 165hz 1440p
Děkuji
Poslední příspěvek
S cpu souhlas, pokud je to na hry
u AMD není úplně nutný mít paměti s tak ostrým časováním, stačí í CL36, ryzeny na to nejsou moc citlivý a rozdíl ve výkonu bude minimální
Co třeba takhle?
Zdravím,
koupil jsem si nový SSD disk, který jsem vyměnil za Intel Optane v notebooku od Lenovo.
Jenže problém je v tom, že SSD disk nikde není (ani v biosu) i když podle toho co jsem slyšel mělo by to být kompatibilní, ale nejsem si jistý.
Vyměněný...
Poslední příspěvek
A stacil by WD Black SN770 NVMe 1TB ?
Samsung je rychlejsi ten Pro, ale stoji o 40€ viac