Rád bych zde oficiálně přivítal, do našeho užšího týmu fóra, uživatele Orcuse. Ten se rozhodl nás oslovit a stát se členem Security teamu, tedy kolegou našich statečných virobijců.
Vzhledem k jeho velkým zkušenostem z minulosti bude toto rozšíření pro celý tým fóra, potažmo pro naše návštěvníky/tazatele, jistě velkým přínosem.
Děkuju za svěřenou důvěru. Koukal sem, že poslední dobou je na to málo lidí, já to 4 roky dělal za peníze, tak proč nepomoc, kor když tohle fórum navštěvuju vícméně denně.
Luštění logů nazdar,... zdar.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Dobrý den, u zapnutí notbooku se mi zobrazuje tato hláška:
HP ENDPOINT SECURITY CONTROLLER PROBLEM
HP Sure Start detected a write acces failure in the HP Endpoint Security Controller.
The repeated occurrence of this problem indicates a security...
Poslední příspěvek
1. aktualizace BIOSu
2. aktualizace software HP Client Security Manager
Už několik týdnů se mi opakovaně nabízí Aktualizace pro Windows Security platform – KB5007651. Internet radí resetovat nastavení WIN Update a uvádí několik návodů - ani jeden nezabral.
Dík.
Poslední příspěvek
Aktualizaci to přestalo bavit. Takže vyřešeno. Snad.
v dohledné době bych rád upgradoval PC na novější generaci komponentů abych měl zase pár let klid. Zaměření převážně herní, aktuálně mám monitor s rozlišením WFHD 2560 × 1080 časem bych to rád vyměnil za něco s větším rozlišením 1440p...
Poslední příspěvek
3 roky starou RTX 3080 bych nekupoval. Zivotnost karty tento fakt o neco snizi.
Ahojte, chcel by som Vás poprosiť o radu s výberom nového PC. Požadavek je trochu hraní, Fortnite, Forza ... nic úplne nového náročného, stačí FullHD. Ináč ďalej bežné použitie, internet, hudba ...
Zo starého PC chcem zobrať akurát GPU, je to GTX...
Poslední příspěvek
Já bych raději ušetřil na skříni (použil stávající nebo bazar),
a vrazil to do procáku, ale chápu, že někdo to má naopak... ;)