Ahoj,
mohl by mi někdo poradit, jak nastavit outlook nebo co nastavit v počítači, tak aby mi se mi zobrazovala odeslaná pošta ve webovém rozhraní? Mám outlook 2010 a účet u webového klienta zonerWebmail. Do Outlooku jsem v pohodě přidala účet, příchozí pošta je v pořádku, ale u odchozí pošty mám problém, že se mi nezobrazuje odeslaná pošta z outlooku do webového rozhraní a naopak odeslaná pošta z webového prostředí do outlooku. Weboklient a telefon fungují perfektně- co odešlu z telefonu je na webu a naopak. Nastavení outlooku je přes IMAP nebo POP3 (mám oboje) a STMP. Všechny kontroly fungují. Ale odeslaná pošta se nezobrezuje. Neřešil jste to někdo?
Díky.
Outlook 2010- odeslaná pošta
-
- Pohlaví:
Re: Outlook 2010- odeslaná pošta
Vítej na PC-HELP!
Tohle může fungovat jen u IMAP.
Tohle může fungovat jen u IMAP.
No, ale nefunguje. Protože mi to na telefonu funguje, nastavila jsem to stejně i na PC na IMAp v outlooku a bohužel ta pošta odeslaná se nezobrazuje. Pročetla jsem toho fakt hodně, ale nikde jsem žádnou jasnou odpověď nenašla. Mám různé tipy čím by to mohlo být, ale nevím jak to třeba nastavit. Napadá mě že třeba jsou blokované ty porty na které je to nastavené, nebo nemám synchronizované složky, protože v outlooku je název odeslané složky jiný než ve vebovém prostředí,ale zase jsem to v outloku nastavila, že to chci z té dané složky. Prostě fakt nevím.
-
- Pohlaví:
Outlook v nastavení pro IMAP funguje jen jako zobrazení - tedy jako lepší rozhraní.
Jediné co, tak že nespolupracuje s tím zoner klientem.
Jediné co, tak že nespolupracuje s tím zoner klientem.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 7617
-
od rhsCZ
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 18:57
-
-
-
Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky - 1
- 2407