Když dám export import v outloku 2003 (položka soubor =>export import ) pro zalohu outlooku napíše to Operace nelze dokončit.Některý z parametrů je neplatný.
To samí to píše i když chci uložit noví kontakt .
Outlook 2003
Outlook 2003
Naposledy upravil(a) Tony.Dac dne 28 dub 2008 16:43, celkem upraveno 2 x.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Outlook 2003
Upřesni dotaz - tak jak je položený nedává smysl.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Když dám export import v outloku 2003 (položka soubor =>export import ) pro zalohu outlooku napíše to Operace nelze dokončit.Některý z parametrů je neplatný.
Naposledy upravil(a) Tony.Dac dne 28 dub 2008 16:42, celkem upraveno 1 x.
ty si borec:-D:-D:-D popiš to jinak já to taky nechápu...aspoň když si to kopíroval si moh opravit noví to mě bije do očí
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Popiš laskavě přesně co děláš, nebo co chceš dělat. V položce export/import je přece další nabídka. Nemůžeš soubor najednou exportovat( odesílat) a importovat (vkládat).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ty s tím Outlookem máš ale problémů...
Opiš si chybu, kterou ti to hlásí a mrkni na stránky Microsoftu. Řešení tam určitě najdeš.

Opiš si chybu, kterou ti to hlásí a mrkni na stránky Microsoftu. Řešení tam určitě najdeš.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já nevím, ale celý postup máš napsaný v cestě. Dáš Import a export, v okně co se objeví vybereš co chceš vlastně dělat.
Pro import si zvolíš Importovat z jiného programu nebo souboru>v okně vybereš, které soubory chceš importovat (např. Soubor osobních složek) a dáš Další>v dalším okně zatrhneš Duplicitní položky přepsat importovanými a tlačítkem Procházet si najdeš soubor, který chceš importovat.
Pro export zvolíš Exportovat do souboru>Další>z nabídky vybereš např. Soubor osobních složek>Další>v dalším okně vybereš, které složky chceš exportovat>Další a vybereš umístění, kam budeš soubory exportovat. To je všechno, žádnou chybu mi to neháže
Pro import si zvolíš Importovat z jiného programu nebo souboru>v okně vybereš, které soubory chceš importovat (např. Soubor osobních složek) a dáš Další>v dalším okně zatrhneš Duplicitní položky přepsat importovanými a tlačítkem Procházet si najdeš soubor, který chceš importovat.
Pro export zvolíš Exportovat do souboru>Další>z nabídky vybereš např. Soubor osobních složek>Další>v dalším okně vybereš, které složky chceš exportovat>Další a vybereš umístění, kam budeš soubory exportovat. To je všechno, žádnou chybu mi to neháže
Dám export import a vyskočí hláška Operace nelze dokončit.Některý z parametrů je neplatný.
Nikam jinam se nedostanu a to samí je když chci uložit kontakt vše vyplním ale když dám uložit tak vyskočí
Operace nelze dokončit.Některý z parametrů je neplatný a neuloží se nic
Nikam jinam se nedostanu a to samí je když chci uložit kontakt vše vyplním ale když dám uložit tak vyskočí
Operace nelze dokončit.Některý z parametrů je neplatný a neuloží se nic
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V tom případě máš v PC nějakou veteš, nebo Outlook špatně nainstalovaný, či poškozený. Zkus dát kontrolu disku s případnou opravou chyb, což by mohlo pomoci pokud je chyba na disku.
No já bych ho nejrači odinstaloval a znovu nainstaloval ale pokud to udělám přes přidat nebo odebrat programy
a provedu novou instalaci nastavení a přišlé správy tam zůstanou a dělá to stejný problém a mazal jsem i složku která zůstala po odinstalování a to samí udělal v registrech
a provedu novou instalaci nastavení a přišlé správy tam zůstanou a dělá to stejný problém a mazal jsem i složku která zůstala po odinstalování a to samí udělal v registrech
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus kontrolu disku s opravou případných chyb, zda to není na disku.
Pic píše:Zkus kontrolu disku s opravou případných chyb, zda to není na disku.
Provedeno v programu O&O Defrag 10 profesionál bez chyb
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky - 1
- 2713
-
od MK_Vs
Zobrazit poslední příspěvek
29 pro 2024 15:24
-
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 9066
-
od rhsCZ
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 18:57
-