Diplom/šablona Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Diplom/šablona
Zdravím všechny. Lidi pomozte nám. Přítelkyně plánuje výlet postižených dětí, vesměs vozíčkářů na Kozákov. Potřebujeme vytvořit nějaké diplomy. Něco jsem vygooglil, ale není to ono. Nemáte někdo odkaz na příslušné šablony? Díky všem!
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Diplom/šablona
Modrásku co tohle http://www.memorial.mn.cz/dokumentace/diplom2002.gif použil bych obrázky a zbytek si v programu malování upravil.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj. Ak nabudúce budete robiť šablony tak jednoducho dodržať tiet kroky.
Otvoriť si nový dokument čo vo worde, open office....
Nastaviť večšie okraje aj dva či tri centimetre.
Velký nápis DIPLOM vami vhodný font zvolenyý a farbu. URčite to neprehánaŤ no zaleží komu je to určené.
Pod tým menšie písmo kde bude meno. Malo by byť uplne iným fontom ako vsetko ostatné.
A na koniec popis čo bude najmenšie písmo.
Možte dať ešte hlavičku či různe popisy.
Ak by ste chceli presnejši popis i s obr. tak napíšte spravíme.
Frantisek
Otvoriť si nový dokument čo vo worde, open office....
Nastaviť večšie okraje aj dva či tri centimetre.
Velký nápis DIPLOM vami vhodný font zvolenyý a farbu. URčite to neprehánaŤ no zaleží komu je to určené.
Pod tým menšie písmo kde bude meno. Malo by byť uplne iným fontom ako vsetko ostatné.
A na koniec popis čo bude najmenšie písmo.
Možte dať ešte hlavičku či různe popisy.
Ak by ste chceli presnejši popis i s obr. tak napíšte spravíme.
Frantisek
ahoj, nějaké diplomy ke stažení jsem našel zde: http://www.i-creative.cz/2010/01/18/diplomy-zdarma-ke-stazeni-vzory/ nejsou to tedy přímo šablony, ale hotové diplomy k vytisknutí. Kdyby si potřebovala další diplomy či poháry zkus napsat, něco vygoogluji.