Hry pro netbook
Hry pro netbook
Zdravím, mám netbook Lenovo který rozhodně nemá herní výkon, ale chtěl bych si na něm mimo domov něco zahrát. Můžete mi prosím doporučit nějakou hru, která je nenáročná a lehce ovladatelná bez myši? Dávám přednost novějším hrám jako Game dev tycoon, Faster than light... (pro představu - GTA SA je nehratelné, Vice city většinou plynule, CS 1.6 hodně posekané)
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hry pro netbook
A sestavu nenapíšeš?
Lenovo S10-3, Intel Atom CPU N455 1,66GHz, RAM 1GB
Faster Than Light
Díky, tu hru jsem napsal takže jsem o ní očividně nevěděl.... (sarkasmus)
Přehlídl jsem to, to bylo první co mě napadlo 

a co tě napadne jako druhé? :)
Half Life
na to bych potřeboval myš :/
portal jsem zkoušel jedničku a hodně se sekal
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Mafia by ti mohla jít , Crash bandicoot všechny díly přes psx simulator , Need for speed nějaké starší díly.. snad by ti šlo i prosche (need for speed) což je dobrej díl , fifa 98 , jazz jack rabbit 2 (luxusni pařba škoda že je to tak krátké:)) , Warcraft: Orcs & Humans , worms , age of empire , duke nukem , pokud si fanoušek staveb tak minecraft jen v superflatu na nejnižší kvalitu ale mužeš si stavět .. já hrál před 5ti lety ještě hooodně starou verzi na podobném ntb na nejnižší 25fps v normální hře takže to by ti taky možná šlo na staré verzi , doom , quake , splinter cell verze pod pandora tomorrow ale pandora by ti možná šla tak na 20fps což je hratelné ... nic víc mě nenapadá nějaké hry lze stáhnout zde: http://stahnu.cz/stare-hry doufám že je to legální ale myslím že ano protože tam neni třeba plná verze mafie 2 ale jen demo atp.