Gta 5 hrajou malé děti? WHAT?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Měly by děti hrát gta 5? (8+ 17-?)

Ano
11
38%
Ne
18
62%

Celkem hlasů: 29

Trotlmao
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Gta 5 hrajou malé děti? WHAT?

Příspěvekod Trotlmao » 08 kvě 2014 09:22

Já osobně jsem poměrně nízkověký (16 let).
Když jsem byl mladší tak jsem mohl být na počítači cca 2 hodiny denně. Hrál jsem to, co můj o 10 let starší bratr. GTA San Andreas, Counter Strike, Call of Duty 2...
Moje máma byla dlouhou dobu nezaměstnaná, takže jsem měl nad sebou vždy lehčí dozor. Když asi před 2 roky začala chodit do práce, někdy i noční, tak jsem si říkal jak budu pařit celou noc, přes prázdniny celej den atp. Samozřejmě jsem měl vlastní ntb s vlastním výběrem her. Hned první den co jsem byl dlouho sám doma, tak jsem u toho skoro celou tu dobu u ntb proseděl (u her). Další den jsem jen sledoval serialy typu Simpsonovi atd a to jen když jsem něco jedl nebo tak. U her jsem strávil cca hodinu. Jednoduše řečeno mě to už nějak nebavilo po tom celým dni. A takhle to mám i teď.

Sám za sebe teď můžu říct, že mě hry nijak neovlivnily. Lidi autem nepřejíždím, na kole v protisměru nejezdím, nemlátím lidi po městě bez důvodu (ani s důvodem :D )... Jen doufám, že nemám někde schovaný psychopatický sklony.
Podle mě děti sedí u PC, protože se neumí jinak zabavit. Malé možnosti co dělat v dané vesnici/měsě, obzvláště při tak nízkém věku. Osoba se asi těžko jen tak zvedne a půjde na kolo, když má nad sebou rodičovský zámek.

Reklama
Michal.
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Michal. » 08 kvě 2014 11:54

dvorakj
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod dvorakj » 08 kvě 2014 12:33

No, novinky...na 1 dobrou zpravu milion spatnych...tam ani nelezu, jistota zblbnuti a postupneho prerodu na obycejneho cloveka

Trotlmao
nováček
Stav:

Příspěvekod Trotlmao » 08 kvě 2014 16:11

Tohle je podle mě blbost. V tom člověku musí být naprosto narušená psychika aby tohle udělal. A tohle narušení musí být zjevné v jeho blízkém okolí.
Tolik jiných lidí hraje stejné hry a nic takového nedělají.

dvorakj
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod dvorakj » 08 kvě 2014 16:23

No tak jiste, ze cloveka to od zakladu nezmeni, jak jsem psal, blbec zustane blbcem, i kdyby do kostela chodil:-)

G0dzila
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod G0dzila » 08 kvě 2014 16:24

Spíš tady šlo převážně o názor že vše záleží na tom že můžeš hrát hry od mala které jsou sprosté plné sexu atd. a může s tebe vyrůst üplně normální člověk a může být dítě co v životě nehraje hry a chodí ven s kamarády a začne brát drogy. Vše je proto o výchově a dohledu rodičů.

--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Kvě 2014 16:30) ---

Prosím o přečtení:
vedci-zkoumaji-pocitacove-hry-videohry-mohou-pozitivne-ovlivnit-zdravi-nebo-socialni-dovednosti
http://www.national-geographic.cz/detai ... sti-41141/
pocitacove-hry-meni-lidsky-mozek-odhalila-to-magneticka-rezonance
http://www.national-geographic.cz/detai ... ance-5023/

Clorky
Moderátor / člen HW týmu
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Clorky » 08 kvě 2014 16:42

Všem zúčastněným doporučuji zhlédnout toto video (přednáška z TEDu).
Má 18 minut a lze si zapnout CZ titulky.

Já jsem jako malý násilné hry hrál, nemůžu říct, že by mě to kdovíjak poznamenalo... spíše jsem získal lepší přehled o tom, co smím a co ne. Takové GTA ať si klidně kdokoli pod 18 let zahraje. Pokud děcko nemá nějakou psychickou vadu, nevím jak by jej mohla jakákoli hra, o které ví že je pouze "jako", ovlivňovat.

dvorakj
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod dvorakj » 08 kvě 2014 17:18

A sex uz VUBEC nemuze vadit, ja to jako decko vubec nevidal, max mellisu na atari, a dodnes poradne nevim, jak na to:-)

Zpět na “Hry”