Když jsem byl mladší tak jsem mohl být na počítači cca 2 hodiny denně. Hrál jsem to, co můj o 10 let starší bratr. GTA San Andreas, Counter Strike, Call of Duty 2...
Moje máma byla dlouhou dobu nezaměstnaná, takže jsem měl nad sebou vždy lehčí dozor. Když asi před 2 roky začala chodit do práce, někdy i noční, tak jsem si říkal jak budu pařit celou noc, přes prázdniny celej den atp. Samozřejmě jsem měl vlastní ntb s vlastním výběrem her. Hned první den co jsem byl dlouho sám doma, tak jsem u toho skoro celou tu dobu u ntb proseděl (u her). Další den jsem jen sledoval serialy typu Simpsonovi atd a to jen když jsem něco jedl nebo tak. U her jsem strávil cca hodinu. Jednoduše řečeno mě to už nějak nebavilo po tom celým dni. A takhle to mám i teď.
Sám za sebe teď můžu říct, že mě hry nijak neovlivnily. Lidi autem nepřejíždím, na kole v protisměru nejezdím, nemlátím lidi po městě bez důvodu (ani s důvodem

Podle mě děti sedí u PC, protože se neumí jinak zabavit. Malé možnosti co dělat v dané vesnici/měsě, obzvláště při tak nízkém věku. Osoba se asi těžko jen tak zvedne a půjde na kolo, když má nad sebou rodičovský zámek.