Steam - platba přes PayPal není možná

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

kimi999
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Steam - platba přes PayPal není možná

Příspěvekod kimi999 » 02 čer 2014 19:26

Zdravím,

mám problém s platbou přes PayPal. Chtěl jsem si dneska koupit Europa Universalis IV za 10 euro, nejdříve jsem chtěl zaplatit přes PayPal, kde je více jak 700 Kč ale propadlá kreditní karta. Když mi vyskočilo okno s přihlášením k PayPalu, pak místo následného potvrzení po mě chtěl abych připsal kreditní kartu a obejít to nijak nešlo. (Karta je propadlá více jak půl roku a platit z PayPal zůstatku vždy šlo.) Když jsme teda měl účet s kartou a penězi jak na učtu tak na kartě, pustilo mě to už dál (na okno, kde je rekapitulace objednávky) ale místo dokončení transakce mi to zahlásilo chybu a ať kontaktuji podporu Steamu. Nakonec jsem hru zakoupil přímou platbou z karty, jenže já se chtěl zbavit trochy peněz co mám na PayPalu.

Stalo se to někomu třeba i u placení něčeho jiného? Že na PayPalu jste peníze měli, ale obchod vám odmítal platbu uznat? Popř. nějaký návod jak to zprovoznit?
Osobně si myslím že chyba byla na straně PayPalu, když nakonec se mi podařilo zaplatit přes kartu.

A ještě jedna věc, lze nějak nakupovat z Amazonu klíče na Steam? Mě to vyhodilo, že nabídka platí pouze pro US zakazníky, docela mě s*** že pořád mají 1 Euro = 1 USD, takže američané mají krom levného jídla i levnější hry :evil: a u 40 USD/Euro to už udělá skoro 300 Kč.

Reklama
Mirek1
Level 5
Level 5
Stav:

Re: Steam - platba přes PayPal není možná

Příspěvekod Mirek1 » 02 čer 2014 19:46

PC hry/klíče jsou u některých her jen pro státy.
Bohužel amazon nepodporuje ani paypal, takže nám nezbývá než využít platbu prostřednictvím platební nebo debentní karty.
http://www.nakupvamerice.cz/nakup-v-usa ... up-amazon/
Snad jen k tomu amazonu...

Píšeš,že máš propadlou kartu a i tak tě to pustilo na nákup z karty a né z paypalu?

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 02 čer 2014 20:08

Po propadnutí karty jsme platil přes PayPal z peněz na PayPal učtu, až dneska to po mě chtělo novou kartu a i přes dopsání nové stále nešla platba z PayPalu. Takže jsme zaplatil přímo z karty, takže penězi z klasického bankovního účtu. Problém je v tom, že peníze z PayPalu si nechci vybírat a občas si zaplatit nějakou hru v akci, jenže když to takto stávkuje a odmítá mi to vzít platbu i když zůstatek je tam dostatečně velký, bude někde chyba a mě by zajimalo, jestli se s tím někdo někdy setkal a jak to případně vyřešit.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 02 čer 2014 20:09

Na Amazonu nekoupis nic, co je urcene jen pro US trh. Proste to nejde.

Pokud jde o Paypal, oni po nejake dobe overuji platnost karty na kterou je ucet navazan.

Pokud jde o ceny, americani hlavne nemaji dan z niceho alias dan z pridane hodnoty. Co se tyce jida, souhlasim - nasi prodavaci by meli povinne jezdit na skoleni do Walmartu jak se ma chovat prodavac.

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 02 čer 2014 21:46

Ono nejde o tu kartu, ale o to že přímo na PayPal učtu mám peníze (cca 700 Kč) a nešlo tím zaplatit na Steamu 10 Euro, PayPal po mě vyžadoval novou kreditní kartu a i když jsme ji přidal, platba nešla dokončit. Jednoduše řečeno, na PayPalu mám peníze, ale Steam je nechtěl akceptovat.

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 21 čer 2014 22:33

Opět jsem u toho, chci si něco koupit za 9,49 Euro (cca 260 Kč). Na PayPalu mám asi 330 Kč ale platbu nelze provést. Poslední příchozí platba byla na PayPal někdy na začátku měsíce, takže pochybuji že by tak dlouho PayPal platbu "prověřoval" nebo něco takové a upřímně už mě to štve, vybírat si peníze z PayPalu je zatíženo poplatky a zaplatit s ním taky nejde, takže v poslední době služba na dvě věci...

Neměl někdo podobné problémy a ví jak na to? Děkuji

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 28 čer 2014 09:47

Nikdo nic? Někde jsem našel že PayPal neprovede platby do cizích zemí ze zůstatku na PayPalu, ale to je snad kravina ne?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Steam hry zdarma z Humble Choice 2023
    od Darkscor » 22 pro 2024 11:38 » v Hry
    7
    4256
    od Darkscor Zobrazit poslední příspěvek
    31 pro 2024 14:53
  • P: Steam klíč Frostpunk 2 Deluxe Edition Příloha(y)
    od sim20 » 05 pro 2024 20:07 » v P: Software
    0
    2641
    od sim20 Zobrazit poslední příspěvek
    05 pro 2024 20:07
  • Steam hry zdarma z Humble Choice 2024
    od Darkscor » 17 pro 2024 11:41 » v Hry
    3
    4460
    od Darkscor Zobrazit poslední příspěvek
    22 pro 2024 10:42
  • Steam hry zdarma z Humble Choice zbytek