mám problém s platbou přes PayPal. Chtěl jsem si dneska koupit Europa Universalis IV za 10 euro, nejdříve jsem chtěl zaplatit přes PayPal, kde je více jak 700 Kč ale propadlá kreditní karta. Když mi vyskočilo okno s přihlášením k PayPalu, pak místo následného potvrzení po mě chtěl abych připsal kreditní kartu a obejít to nijak nešlo. (Karta je propadlá více jak půl roku a platit z PayPal zůstatku vždy šlo.) Když jsme teda měl účet s kartou a penězi jak na učtu tak na kartě, pustilo mě to už dál (na okno, kde je rekapitulace objednávky) ale místo dokončení transakce mi to zahlásilo chybu a ať kontaktuji podporu Steamu. Nakonec jsem hru zakoupil přímou platbou z karty, jenže já se chtěl zbavit trochy peněz co mám na PayPalu.
Stalo se to někomu třeba i u placení něčeho jiného? Že na PayPalu jste peníze měli, ale obchod vám odmítal platbu uznat? Popř. nějaký návod jak to zprovoznit?
Osobně si myslím že chyba byla na straně PayPalu, když nakonec se mi podařilo zaplatit přes kartu.
A ještě jedna věc, lze nějak nakupovat z Amazonu klíče na Steam? Mě to vyhodilo, že nabídka platí pouze pro US zakazníky, docela mě s*** že pořád mají 1 Euro = 1 USD, takže američané mají krom levného jídla i levnější hry