Zdravím,
snad se najde nějaký hráč RoR, který mi bude schpen poradit. Hra mi normálně funguje kolem 70 FPS až do chvíle, kdy si vyberu k ježdění nějakou Tatru. Ať už tu dakarskou, která je tam předinstalovaná, nebo třeba tuto https://www.youtube.com/watch?v=NddXxamz0UM
FPS padne pod 10 a je to nehratelné. Nevěděl by někdo, čím to jo a co případně nastavit, abych mohl jezdit i s Tatrama? Grafiku mám NVIDIA GeForce GT 740M, ale jak říkám, ostatní auta jsou bez problému.
Rigs of rods nízké FPS u Tatrovek
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Rigs of rods nízké FPS u Tatrovek
Řeknu ti to asi takhle. RoR je naprosto parádní hra, ale je tak příšerně optimalizovaná, že to prostě snad neni normální smrtelník schopnej nějak rozumně rozchodit. Možná tak ještě modely co už jsou ve hře, ale jakmele si stáhneš něco z netu (kór ty Tatry jsou opravdu vymakané a tudíž náročné), tak se to prostě nedá. Ta hra je hlavně náročná na procesor, na grafice až tak podle mě nesejde.
Naprosto nechápu ty požadavky na PC co se uvádějí. Stačí to možná tak chození panáčkem po mapě
Nedejbože aby tě náhodou napadlo si tam dát dvě auta 
Naprosto nechápu ty požadavky na PC co se uvádějí. Stačí to možná tak chození panáčkem po mapě

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Re: Rigs of rods nízké FPS u Tatrovek
Díky za odpověď. Tak jsem vypl efekt vln a už aspoň ta dakarská Tatra je kolem 30 FPS. Ta stažená by byla taky ok, ale nějak není dobře u ní udělaná kamera, takže i když odjedu z garáže, kamera zůstává v garáži 
Jinak procesor mám i5 4200M Haswell.

Jinak procesor mám i5 4200M Haswell.