Ahoj vedeli by ste mi prosím poradiť nejaké hry na môj pc?
Intel Celeron J1900 Quad-Core až 2.42 Ghz
grafika Intel HD
Hry na pc
Re: Hry na pc
Od čeho máš internet či google? no přece na hledání tak to nepiš sem..
Doporučuju sérii Prince of Persia, každopádně pro bližší info zajdi na tyhle stránky - http://www.systemrequirementslab.com/cyri stáhneš si tam program, kterej zjistí info o tvém PC a následně si na jejich stránkách zjistíš zda splnuješ minimální či doporučené požadavky.
Nediv se žes dostal tak infantilní odpověď - pro příště napiš bližší info co se požadavků týče a taktéž něco o tvém PC.
Nediv se žes dostal tak infantilní odpověď - pro příště napiš bližší info co se požadavků týče a taktéž něco o tvém PC.
Fractal Design DEFINE R4 Titanium
MSI B85 Gaming
Intel Xeon E3 1231v3
ASUS STRIX R9390-DC3-8GD5-GAMING
Kingston HyperX Beast 2x4GB
Seasonic 650 S12
Seagate Baracuda 7200 1TB
Samsung EVO 840 120GB
Windows 8.1
MSI B85 Gaming
Intel Xeon E3 1231v3
ASUS STRIX R9390-DC3-8GD5-GAMING
Kingston HyperX Beast 2x4GB
Seasonic 650 S12
Seagate Baracuda 7200 1TB
Samsung EVO 840 120GB
Windows 8.1
DanCZ píše:Od čeho máš internet či google? no přece na hledání tak to nepiš sem..
A ako sa volá táto stránka hm?
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Zář 2014 13:04) ---
SvanXYZ píše:Doporučuju sérii Prince of Persia, každopádně pro bližší info zajdi na tyhle stránky - http://www.systemrequirementslab.com/cyri stáhneš si tam program, kterej zjistí info o tvém PC a následně si na jejich stránkách zjistíš zda splnuješ minimální či doporučené požadavky.
Dík moc chcela som len vedieť čo by mi na nom šlo info o tom pc mám z letáku čiže ...

zdravím,viem že sa to do tejto témy nehodí ale potrebujem poradiť ohľadom hry far cry 3,kúpil som si na steame hru far cry 3 a keď som ju nainštaloval zaplo Uplay,tak som sa regol a chcel to spustiť no vyskočilo mi že by som sa mal prihlásiť v režime online aby som mohol hrať v off režime ale s internetom nebol problém,potom som skúsil vypnôť internet a prihlásiť sa a zase mi vyskočilo aby som sa prihlásil online tak som sa šiel prihlásiť na web a potom zase cez steam a zase mi vyskočilo aby som sa prihlásil online tak už ozaj neviem čo s tým..
Na ten příspěvek si založ svoje téma v příslušné sekci.
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG