Ahoj
z niceho nic mi zacala blbnout mys pri hrani a ja nevim vubec proc. Aktualne jsem na notebooku, ackoliv mam i stolni pc, nekdy si chci zahrat hru CSGO - ktere jelo do nedavna v pohode, akorat dva dny zpatky mi ve hre zacala blbnout mys. Konkretne kdyz se pohybuju, tak mys nelze ovladat. Respektive nelze jen strilet. Ale kdyz se zastavim a pockam tak jednu sekundu, tak vse jde. A to same to dela i u ostatnich - slabsich her. Mam sice dost slaby notebook, ale to s tim nema nic spolecneho. K ntb mam pripojenou klavesnici, mys, sluchatka.
Nevite nekdo, jak to vratit zpet? Dekuji.
Pri hrani blbne mys
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- michal95147
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pri hrani blbne mys
Zkus jinou myš. Jestli ta půjčená myš půjde v pohodě, tak tam tu máš zřejmě pokaženou.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
To jsem zkusil hned jako prvni..
zkus přeinstalovat ovladače myši
- michal95147
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
start-ovládací panely-systém a zabezpečení-nástroje pro správu-správa počítače-ptom vlevo vyber správce zařízení-potom vyber myši a jiná polohovací zařízení-klikni na 2x na zařízení a otevře se tabulka.
Na kartě ovladač klikni na Aktualizovat ovladač a potom vyber vyhledat automaticky na webu, nebo jak to tam je.
Chvilku počkej, než se ovladač aktualizuje a zkus myš, jestli už to není v pohodě.
Jestli to nepůjde, tak máš asi pokaženou myš. Jestli si zkoušel jinou a šla v pohodě, tak je to pravděpodobné.
Nejdřív zkus aktualizovat ten ovladač. Nahoře je návod.
Na kartě ovladač klikni na Aktualizovat ovladač a potom vyber vyhledat automaticky na webu, nebo jak to tam je.
Chvilku počkej, než se ovladač aktualizuje a zkus myš, jestli už to není v pohodě.
Jestli to nepůjde, tak máš asi pokaženou myš. Jestli si zkoušel jinou a šla v pohodě, tak je to pravděpodobné.
Nejdřív zkus aktualizovat ten ovladač. Nahoře je návod.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Napsalo mi to, ze mam aktualni ovladac. Jina mys taktez nefunguje.
- michal95147
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
ok. Jestli že jiná myš dělá to samé, tak je jisté, že závada je v notebooku. Jestli používáš bezdrátovou myš, tak ji zkus zapojit do jiného vstupu.
U kabelové to samé. Ale i tak si myslím, že už si to zkoušel.
U kabelové to samé. Ale i tak si myslím, že už si to zkoušel.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zkousel a tak ci tak to nefunguje. Ono mi to delalo uz predtim - nekdy v lednu a musel jsem preinstalovat PC a pak to prestalo, ale ted vazne nemam cas, naladu ani chut to preinstalovavat kvuli tomuhle.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nevi nekdo? Je to nutne.
- michal95147
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě zkus nástroj obnovení systému. Dej počítač do stavu, kdy myš ještě šla.
Kdyby si nevěděl tak napiš a já ti to ještě vysvětlím. Ale nezaručuji, že to potom půjde. Jestli ne, tak je závada nejspíš v hardwaru.
Kdyby si nevěděl tak napiš a já ti to ještě vysvětlím. Ale nezaručuji, že to potom půjde. Jestli ne, tak je závada nejspíš v hardwaru.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Dekuji za radu. Kdyz chci obnovit system, tak mi to napise at vlozim instalacni disk. Jinak netipoval bych to na zavadu hw, jelikoz mi to uz delalo predtim.
Jinak, naposledy mi to fungovalo tusim v patek minuly a tusim, ze se nainstalovaly aktualizace a pak to prestalo fungovat - ale nejsem si fakt jisty.

no tam se vrat pres ten bod obnovy, jak radi vyse. zkusit se to muze
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 11167
-
od liborek