Jaký rozdíl CoD MW 2 a CoD MW 3
Jaký rozdíl CoD MW 2 a CoD MW 3
Ahoj,chce se zeptat jaký rozdíl je mezi Call od Duty Modern Warfare 2 a Call od Duty Modern Warfare 3 jestli je trojka o hodně víc náročná,nebo jen o trochu,Call of Duty MW2 jsem utáhl na mém slabším NTB a chci si koupit i MW 3,ale jestli o hodně více náročná nebo tak nastejno s MW2,na hry mám herní PC,ale teď mířím naprázdniny pryč a chci mít nějakou zábavu i v NTB díky.
Návod: Základní diagnostika počítače ---- Návod na použití programu HijackThis ---- Návod na BSoD
[spoiler=]Počítač : Intel Core i7-4770K @ 4.0GHz,MSI Z87-G45 Gaming,
MSI N760 TF 4GD5/OC Gaming,
Kingston HyperX XMP DDR3 16GB 1600MHz, 500GB HDD[/spoiler]
[spoiler=]Počítač : Intel Core i7-4770K @ 4.0GHz,MSI Z87-G45 Gaming,
MSI N760 TF 4GD5/OC Gaming,
Kingston HyperX XMP DDR3 16GB 1600MHz, 500GB HDD[/spoiler]
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jaký rozdíl CoD MW 2 a CoD MW 3
Celkem rozdíl tam je.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jaký rozdíl CoD MW 2 a CoD MW 3
Ahoj, rozdíl co sám soudím tak je velký MW3 je náročnější o dost.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.