Nějakou takovou hru...
Nějakou takovou hru...
Dobrý den, zná někdo podobnou hru jako je na PS4 Infamous, aby byla na PC, něco podobného, kde mám prostě schopnosti a podobně, mě napadá pouze Prototype, ale nic jiného... nemusí to být nutně z moderní doby, může to být klidně i středověk nebo tak něco, ale prostě něco,kde jsem něco víc (ale mohu zemřít) Předem děkuji za odpověď.
Re: Nějakou takovou hru...
Jaké schopnosti máš teda na mysli? Skoro v každé akční hře je hladní hrdina takový rambo.. Mimo ten Prototype mě ale moc nenapadá. Třeba Batman, ale ten má schopnosti založené na technice, Just cause nebo assassins creed - hrdina nemá nějaké super schopnosti, ale je to Super-Kaskadér. Dále třeba Dishonored - tam máš shopnosti ale je to spíše zaměřené na stealth. Pak jsou nějaké hry s Marvel hrdiny, ale ty za moc nestojí a pak je tu Saints Row IV.
No ten Saints Row mě taky napadl. Jinak žádný stealth akce nechci, jelikož když v nějaké hře jsou, tak mi jdou akorát na nervi, nejraději to všeho vběhnout a užít si tu akci než se někde potichu plížit...
Hře Prototype se asi nic nevyrovná, tedy po stránce mutace a spesl schopností.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2